Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Grafika
Vozas
Zdravim, dnes jsem se prihlasil na server a z niceho nic je problem s grafikou. Vidim nejak cervene+dvojte , zadam o pomoc, jestli s tim mate nekdo zkusenost. viz obr.

Díky predem.
Neophyte
Ahoj,
udělalo mi to snad jenom jednou a to na starým PC, co si tak pamatuji tak jsem jenom restartoval PC a šlapalo to. Nevím zda to pomůže i Tobě, ale za zkoušku to stojí.
Vozas
Bohuzel nepomohlo ale i tak dekuju za tip!! Ale potrebuju další jestli nemam problém s kartou grafickou nebo něco
CpT
a robí ti to iba v GTA ? či aj v inych hrách ? jak iba v gta skus odinštalovať a nainštalovať GTa
Tearsko
To máš čisté GTA ? Pretože to trochu vypadá ako jeden 3D glasses mod :D
Geroj
To si piš že je niečo s 3D modom, čum jak to vynecháva hud (mapa, chat..) skús si stiahnuť nové čisté GTA.
Tearsko
Alebo druhá možnosť, kúp si k tomu 3D okuliare rofl
Vozas
Odinstalovat , nainstalovat jsem zkousel. Ale proc by byla chyba v GTA když mi to doted slo v klidu a dnes rano z niceho nic tohle?
Tearsko
Keby bola chyba v grafickej karte tak by si mal také všetko, čiže aj minimapu, chat , všetky hry . Ale ty máš len hrany objektov také takže to je nejaký 3d mod ktorý si si mohol nejakým spôsobom aktivovať. Najlepšie zohnať iné GTA.
Vozas
Kraken jen GTA
Vozas
Tears ja jsem zkousel ten mod timecyc tak jestli to nesouvisi s tim no.
Geroj
Preinstaloval si to a stale mas tie 3D efekty? Mimochodom aky maš OS?

Tak zrejme si to vyriešil, Lock!
Upravil Geroj dňa 21.07.2016 14:13
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
3%
Ne, je ještě čas