Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Doporučujete Windows 10?
Ano 16 Hlasov
57%
Ne 12 Hlasov
43%
Počet hlasov: 28

Názor na Windows 10
Virus
Zdravím, chtěl bych vědět vaše názory na Windows 10, kdo ho již má tak bych chtěl vědět názory, funkčnost, jestli na tom funguje warez apod. Prostě jak se vám s tím pracuje, zbývá 9 dní do aktualizace tak jestli se to vyplatí a nebo mám zůstat u Windows 7
sKiLL
Myslel jsem si, že to bude k ničemu, ale i přesto jsem to zkusil a myslím, že jsem si na to zvykl během chvilky. GTAčko mi jede, ale měl jsem problémy a musel jsem si ho přeinstalovat atd... Takže nějaké problémy tam jsou, ale jinak je i rychlejší.
TimG
Čau, tak ja som na W 10 prešiel z W 8.1, pretože dosť ludí mi povedalo, že 10-tka ja lepšia. (čo môžem aj potvrdiť) Zatial som nemal žiadny problém, žeby to nechcelo niečo rozbehnúť a tak.. či už GTA alebo nejakú inú hru.. (aj keď vlastne väčšinu mám kúpenú :D ) Ale ak by som Ti mal povedať pravdu, keby som mal možnosť tak radšej by som mal W 7 ako W 10.. Smile
vondrejek
Nikdy jsem nepochopil rozhořčení některých lidí z Windows 10 a nařčení, že na tom něco nefunguje. Za rok využivání Windows 10 jsem nenarazil ani na jeden problém. Doporučuji ti opravdu upgradovat, a kdyby se náhodou něco pokazilo, do měsíce se můžeš vrátit zpátky, a na Windows 10 budeš moct znovu zdarma upgradovat kdykoliv.
Geroj
60% problemov v IT sekcii máš kvoli windows 10ke, takže si môžeš urobiť názor sám.
Tom14
Já ti ho doporučuji, z W7 jsem si zvykl během tak týdne, ale občas mam problém s vyhledáváním nějakých souborů (je to pomalé)
Dreamys
Rozhodně doporučuju, příjde mi že to běží o dost rychleji než předchozí verze, i u her.
Mindie
Windows 10 jsem si taky aktualizovala, něco bylo rychlejší, ale měla jsem s tím každou chvíli nějaké problémy, takže jsem po půl roce přeinstalovala zpět na 7čky, nevím nešla bych do nich už no.
FleX_
Tak ti poviem ak si užívatelom Windowsu 7 a chceš na 10 kašli na to :D ak ti ide o pár vylepšených okien , aplikacií to sa ti fakt neoplatí ja WIN 10 mám pretože som si to dal do nového PC a teraz už asi po štvrť roku som si ako tak zvykol nieje to také desné ako niektorý píšu ale WIN 7 bude n1 asi aj po dlhšej dobe , no ak máš WIN 8 alebo 8.1 tak to si na Win 10 rozhodne daj.
Tearsko
Ono je to ako to bolo vždy... 100 ludí 100 chutí, každý si nájde v tom niečo iné podla toho čo na svojom počítači človek robí. Bežnému užívatelovi čo si chodí písať na net a zahrať dve hry a na PC nemá inú prácu tak mu vyhovuje čokolvek.
35Nando
Windows 10, paráda. Väčšina, čo sa na to sťažuje, tak spravila upgrade bez clean install z win 7/8. Potom sa bugujú drivery, kompatibilita software a rôzne systémové procesy.
SenSuj
Já osobně jsem s W10 spokojený, hry které mi na W7 z neznámého důvody nešl spustit, ted jdou. Je rychlejší celý systém a hlavně mi to hezky promazalo HDD. xD
Virus
Více už se tu toho asi nedozvím, ještě se rozhodnu. Můžete lock
Geroj
Tak snaď nebudú problemy, je lepšie clean ako prechod. Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%