Informace o serveru
Číst diskuzi
Win10 ?
|
|
TomBanko |
Přidané 29.07.2016 13:48
|
Založený: 18.01.14
|
Zdravím , pre tých znalcov čo sa do toho rozumejú tu mám 2 veci. 1. Chcem predať počítač ktory mám teraz (pevný PC) Teda sa chcem spýtať či tam mám nahodiť W10 alebo tam mám mechať WIN7. Chcem vedieť čo by sa dalo lepšie predať alebo čo sa viac oplatí tam mať. Mne to je jedno ja si budem koncom leta kupovať nový. Ešte chcem vedieť že ako môžem celý PC vyčistiť , teda chcem tu všetko vymazať aby tu nič nezostalo , súbory C: a D:. 2. Ako druhé mám problém s internetom pri hre CS:GO. Ide o to že mám vysoký ping (internetom to nebude , mám stále rovnaký a iné mi ide všetko ok). Skúšal som aj reinstall , prvá hra bola v pohode ale akonáhle som chcel ísť dalšiu , zase mi ping stúpol. Budem rád za akékolvek rady. E:// Neviete mi niekto poradiť s týmto ? Fakt neviem čo mám spraviť https://ctrlv.cz/FLIH Upravil/a TomBanko dne 29.07.2016 19:51 TomBanko (he/him). Zástupca hernej komunity herného portálu Superparba.eu. Garancia spravodlivosti. § Máš otázku ? Potrebuješ poradiť ? Nesúhlasíš s verdiktom ? Kontaktuj ma so svojou žiadosťou a spoločne nájdeme riešenie. § |
|
|
Zacek |
Přidané 29.07.2016 13:55
|
Založený: 14.03.14
|
Ahoj, poradím ti jen s bodem 1. Usoudil bych podle toho na co ho bude kupec používat. Kdyby ho chtěl na hry nechal bych tam W7 pokud by to bylo spíše na účely internetu práskl bych tam W10, ale ono to je vcelku jedno já jsem zastánce W7 někdo W10 to už bude jeho volba či si to nechá nebo předělá. |
|
|
MegaBite |
Přidané 29.07.2016 14:16
|
Založený: 08.08.15
|
Jak jednoduše vyčistit disk je, že vložíš instalačku OS a naormátuješ disk a tím se ti všechno smaže. |
|
|
HelloXDmartin |
Přidané 29.07.2016 14:21
|
Založený: 28.12.12
|
Desítky jsou novější systém, napsané lépe než sedmičky, podporují věci které sedmičky ne atd, navíc sedmičkám v roce 2020 končí všechny aktualizace, takže když se najde bezpečnostní chyba nikdo jí neopraví, na druhou stranu W10 jsou nové, a microsoft je všem nutí takže je dost lidí nemá moc rádo. K tomu vymazání všeho, nezbývá ti nejspíš nic jiného než formátovat pevný disk (u tebe nejspíš disky C a D) a nainstalovat znovu w7 z toho z čeho jsi to nainstaloval poprvé) Bezpečnější je ještě předtím použít například tohle http://stahuj.centrum.cz/utility_a_os...g[oz]=5.82 ale pokuď tam nemáš hesla k jaderným hlavicím stačí zformátovat. Co se týče cska ti moc neporadím. |
|
|
Geroj |
Přidané 29.07.2016 21:00
|
Založený: 03.01.13
|
Neviem ti poradiť ani s jedným pretože všetko nejde riešiť cez komentáre, iba ti k tomu dodám že win 10 nemusím ale je lepší na hry ako 7 (využíva lepšie silu komponentov) asi by som tam nechal 7, k tomu prečo ti to nejde - skús drbnuť ten kod ktorý ti to hlási do googlu. |
|
|
TimG |
Přidané 29.07.2016 21:44
|
Založený: 17.09.13
|
Citace E:// Neviete mi niekto poradiť s týmto ? Fakt neviem čo mám spraviť https://ctrlv.cz/FLIH |
|
|
Geroj |
Přidané 04.08.2016 15:47
|
Založený: 03.01.13
|
S tymto ti zrejme nikto neporadi, |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?