Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nový PC a problém s FPS
White23
čaute čaute :D mám nový ntb s takýmito komponentami: WIN 10 64bit , GTX 950m 2gb Intel core I5 2.3ghz-2.8ghz 8gb ram . Mám taký problém že zapnem hru a mám strašne málo fps a pri vela hráčoch mi to strašne seká aby toho nebolo málo keď si odbehnem do windowsu a chcem ísť naspeť tak ma to do tej hry nepustí a stále ma hádže späť do windowsu. Vedeli by ste mi s týmto poradiť? vopred ďakujem Smile
Patris
Zkusil bych hru spouštět s grafikou GTX 950M nikoli s integrovanou která je od intelu
White23
prenastavil som to na vysokovýkonnu grafiku NVida ale jediné čo sa zmenilo že už nemám max. FPS 30 a le kludne aj 90 ale zase pri vela textúrach alebo hráčoch kludne spadne na 10FPS
dpq7WImm8w
No, dělá Ti to tyhle problémy i u jiných her, nebo čistě GTA ?
White23
len GTA
Gargy
Být tebou zkusil bych stáhnut Ccleaner a projel bych registry a když tak je opravit.
Upravil Gargy dňa 01.09.2016 23:35
FleX_
Kamo mám presne takú zostavu komponentov ako ty ale mam stolný pc a tiež sa trochu vidím v tom čo píšeš v GTA mám fps 100 ale niekedy mi len tak sekne hra hlavne keď sa niekde spawnem a potom proste nedá sa nič iné urobiť ani vypať hra len sa dostať do správca úloh a reštartovať pc neviem prečo sa to deje ale mám pocit že je to kvôli windowsu 10 keby bola 7 si myslím nieje problém
White23
ten PC čo mam resp. NTB je dva dni nový tak neviem čo to robí už aj graficke ovladače som aktualizoval a nič
dpq7WImm8w
Doba, po jakou dobu ho máš je v tomto případě irelevantní. CCleaner Ti vřele nedoporučuji, kort pokud s ním neumíš správně zacházet, může Ti způsobit nemalé škody. Sáhnul bych po MwBytes a tím projel PC + máš ve hře módy, cleo, nebo něco na ten způsob? Případně ještě, zkus jiný crack (hádám, že originální hru mít nebudeš), nebo v krajním případě smazat veškeré zmínky o GTA SA i v dokumentech! a celé to nainstalovat znova. Případně, pokud ani toto nepomůže, bude nejspíš problém s kompatibilitou, ale to Ti kdyžtak potom popíšu jak dál.
Klasický postup při problémech s touto hrou.
Geroj
Zrejme si problém vyriešil, teda Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas