Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Po aktualizaci nejde SAMP
Pandy
Ahoj,
mám takový problém.
Dneska resp. včera večer proběhla aktualizace WIN10. Po té aktualizaci mi nejde spustit SAMP. Single player normálně funguje, ale multák prostě ne a ne se rozjet pořád mi to hlásí chybu

img.tpx.cz/uploads/sdasddad7s7d8as78d7as87ds.JPG

Hru jsem kompletně odinstalovala, smazala složku GTA a nainstalovala čistou hru znova + clienta. Žádné módy nepoužívám, takže tím to není. Do te aktualizace jsem neměla problém.
Problém s kompatibilitou taky nemám. Ale ať zkouším co zkouším, pořád mě to nechce pustit na server. Zkoušela jsem i ostatní servery, ale ani tam , hra se načte ale když se má spustit, tam mi to hodí tu chybovou hlášku, viz. screen výše. Nejsem začátečník, ale nejde mi do hlavy proč to nejde. V PC se celkem vyznám, ale po 2h intenzivního hledání chyby jsem na nic nepřišla.To já ne!

Má s tím někdo zkušeností a poradí mi co s tím ?

Všem moc děkuju;)
Floatin
Daj kompalibitu na windows xp
Gargy
Nebo zkus jiný crack
Pandy
Ale tohle jsem všechno zkoušela, dovedu si poradit, ale i přes to to nejde. Do te aktualizace vše šlo jak má. A ted ani po re-inastalaci prostě nic To já ne!
Gargy
Ještě bych zkusil nastavit gta_sa.exe na Windows XP service pack 2 a nastavit adminstratora a samp.exe na Windows 98/me a nastavit na administratora.
Pandy
Díky šéfe, pomohlo tohle jsem opravdu nezkoušela. Máš u mě kytku na SP :D
Néé moc díky za pomoc.Smile

Lock!
Geroj
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%