Informácie o serveri
Čítať tému
POMOC
|
|
Eme |
Pridané 03.10.2016 02:17
|
Príspevkov: 401
Založený: 03.09.16
|
Ahojte, musim pisat na mobile. No tak teda sa pustime k tomu. Dna 1.10. som si stahoval sony vegas pro 13 a mezdzitym som si siel urobit obed. Vratim sa a co vidim?? asi 10 otvorenych programov. Tak som resetol PC a vymazal tie programy, ale jeden sa mi nepodarilo vymazat. Maoha wifi. Nejaky cinsky virus ktory mi blokuje net wifi. Dole napravo mi ukazuje palicky wifi ze aky mam signal. SAMP mi nejde ale spustit a v google chrome je nejaky dns probe finished no internet. Skusal som tutorialy na YT cez mobil pozret a vraj mam spustit cmd. Ale ked napisem do hladat "cmd" tak nic. Ani mozilla ani nic mi nejde. Proste akoby som nemal net ale mam ho.. A inak som na nic neklikal, dal som stiahnut, islo to, tak som si siel spravit obed. Viete pomoct prosim?? |
|
|
Thms |
Pridané 06.10.2016 17:37
|
Príspevkov: 93
Založený: 21.07.16
|
Ja som mal podobný problém nedávno, to som si inštaloval VPNko a práve v dedine vypadla elektrina ako naschvál a inštalácia sa nedokončila.. Po zapnutí PC mi síce písalo, že internet ide a som pripojený, ale hry ani stránky nenačítalo, potom som sa niekde dočítal, že to mohlo pokakať registry, tak som ich dal opraviť cez program CCleaner a potom to šlo Vyskúšaj a uvidíš. PS: Nie som nejaký IT expert, ale mne to pri rovnakom probléme pomohlo, tak snáď aj tebe. EDIT: Ak si už problém nejak riešil, poprípade vyriešil, tak napíš nech nemusia správcovia, v tomto prípade asi Geroj, sledovať aktivitu. Upravil Thms dňa 09.10.2016 01:39 |
|
|
dpq7WImm8w |
Pridané 13.10.2016 10:04
|
Príspevkov: 8294
Založený: 30.04.12
|
Více jak 5 dní neaktivní téma & problémy s warez programy se zde tak či tak neřeší. lock. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasovAno, miluji nakupování dárku
2 HlasovNe, je ještě čas
14 HlasovNechávám to na poslední chvilku
14 HlasovHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
20 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články