Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Chyba Unacceptable NickName
SigmanCZE
Dobrý den, dnes 29.10.2016 mi po 15 minutách vyhodí chybu: unacceptable NickName. please choose another nick between and 3-20 characters. please use only a-z, A-Z, 0-9 Use /quit to exit or press esc and select Quit Game. Překlad (google překladač)= nepřijatelné Přezdívka vyberte prosím jiný nick a mezi 3-20 znaky použijte pouze a-z, A-Z, 0-9 Použití / quit ukončete nebo stiskem ESC a zvolte Odejít Game.Zkoušel jsem přeinstalovat klienta, i jméno jsem zkusil přepsat a nic. Nevíte co s tím? Když to znova zapnu tak zase po 15 minutách mi to hodí to samé.
sKiLL
Jaké si dáváš jméno do klientu SA:MP? Zkus si změnit jméno, tj. odstraň znaky.
Tearsko
Sú len dve možnosti, buď to čo píše skill alebo niekto taký nick už používa a bol zrovna online. bolo by dobré napísať aký nick si si zvolil.
SigmanCZE
Používám nick SigmanCZE. použil jsem Vojta12345. Hrál jsem to SAMP před pul rokem s tím nickem SigmanCZE
sKiLL
Zkus odstranit znaky a napoj se na server. Pokud to stále nepůjde, tak sem hoď screen, uploadni ho nejlépe na https://img.tpx.cz
SigmanCZE
A jak odstraním znaky?
sKiLL
Nesmí tam být tečky apod. napiš mi sem prosímtě, jak přesně vypadá tvůj nick.
SigmanCZE
SigmanCZE
sKiLL
Tak to by mělo jít, zkus se připojit na server a uvidíme, co to napíše. Kdyžtak to vyscreenuj, co ti to napíše.
SigmanCZE
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p280x280/14907008_687271211440997_2335394564201632415_n.jpg?oh=2fed8ba1d04d154c8fdcdfeef612aedd&oe=5889EA83 toto otevři, nevím jak sem dát obrázek
sKiLL
Tak s tímhle ti neporadím. To vážně nevím, pokud máš takové jméno, jaké píšeš. Se jmeném jako máš ty, nikdo jiný nehraje.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%