Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

GTA SA WIN 10
Paranoia
Dobrý večer. mám windows 10 a nechce se mi spustit GTA -- stáhl sem si ho, nainstaloval a když ho spustím napíše mi to "grand theft auto sa requires at least directx version 9.0" .. na netu sem, našel, že mám jít do ovládacích panelů, zapnout funkce systému windows a tam zaškrknout DIRECT PLAY.. jenže když to zaškrknu a potvrdím, tak mi vyjede SYSTÉM WINDOWS NEMŮŽE DOKONČIT POŽADOVANÉ ZMĚNY, funkce se pokusila použít název, který je pro jinout transakci .... rád bych si zahrál, ale opravdu nevím co s tím .. pomůže mi někdo ? Smile ( mám direct 12 )
Paranoia
img.tpx.cz/uploads/rtrtertert.png

img.tpx.cz/uploads/wřwřwer.png

img.tpx.cz/uploads/zhrhtghfghf.png

img.tpx.cz/uploads/zthtzjuzjz.png
Tom14
Zkus si ten kód chyby opsat a vyhledat to

Edit: Ten direct :https://microsoft.com/cs-cz/download/...aspx?id=35

Snad ti to půjde
Upravil Tom14 dňa 15.11.2016 20:58
Reggie_
Přesunuto do správné sekce.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázaná.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Paranoia
Tady píšu už jako poslední možnost.. snad 4 hodiny jsem se s tím drbal a hledal na netu.. ale nic..
Zrušený účet
Měla jsem stejný problém a vím, že mi pomohl jeden fix u kterého jsem nahrála pár souborů do složky a už to jelo. Vím, že s tím bylo i video na YT, ale už si nevzpomenu, jak to bylo. Zkusím to pohledat a hodit ti to sem. Zkus pohledat nějaký fix na ten error co ti to píše.
Paranoia
když jsem hledal, tak sem našel tohle https://youtube.com/watch?v=CQ_uoFjxxgo .. ale nějak nechápu kde vzal tu složku dll ... má tam 3 soubory ke stažení pod videem to první je nějaké dll, ale nevím co s tím a ty další jen hra a crack ..
Zrušený účet
Ten soubor DirectX 9 fix (7zip) stáhni. Otevři ve WinRARu. Otevři si složku dll.rar a všechny ty soubory nahrej do složky s GTA. Potom jdi o jednu složku zpět a ten program dxcpl.rar otevři a ten soubor nahrej do té složky předchozí. Podle mě je to normálně Cčko (pokud ho máš uložené tam). Nejsem žádný techni, ale tak bych to udělala já. :D Vyzkoušej a uvidíš. ;)
Paranoia
já jsem **** :D pod tím videem byly ještě další 2 soubory .. ty Directy .. nevšiml jsem si jich :D .. ale stejně mi to nejde Sad zkusím nad tím ještě pokoumat .. a přinejhorším si přeinstaluju notas Sad
Paranoia
vyřešeno, můžete smazat Smile
LukesCZ
Alespoň můžeš napsat jak jsi to vyřešil, aby tu nebyly zakládany další topicy s problémem u WIN 10.
nemo
Autor již svůj problém vyřešil.
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%