Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Problém s PC?
Loading9
Přeji hezké ráno/den/večer. Mám takovej problém. GTA singláč mi jde v pohodě, ale mám problém se Samp-kem. Zapnu ho, dám connect na libovolnej server včetně Super Pařby, no nic se nestane, vůbec nic. Když na to pár krát poklikám tak to vyhodí akorát crash..

Měl už někdo podobnej problém? Děje se to od doby co jsem koupil novej NTB s Win 10.

Budu rád za každou radu. Smile

Děkuju.
Reggie_
Přesouvám do správné sekce, kde Ti jistě někdo s odborníků poradí.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Pandy
Zkus si nastavit kompatibilitu , řešila jsem podobný problém zde. Klik;)
Snad pomůže.
Loading9
V prvním řadě bych se rád omluvil, za špatné zařazení příspěvku nemám po práci moc čas a neměl jsem moc čas celé fórum přejít a hledat to správné místo.

Za druhé: Díval jsem se na to co poradili tobě Wery a zkusil jsem to, bohužel neúspěšně. Gta.exe jsem nastavil na windows XP, ale na service pack 3, protože 2 tam nebyl. A sa-mp jsem nemohl nastavit na windows 98, protože ten tam nebyl vůbec. Nicméně obě jsem nastavil na windows XP S.P. 3 a už se to spustilo, načetlo do 3/4 a crash, zkoušel jsem to 3x a pořád to samé.
Pandy
kompletně přeinstalovat GTA , smazat složky z Dokumentu --> SAMP jsi zkoušel ? Nemáš tam nějaké stažené módy či textury na auta ? Ono ikdyž hru přeinstaluješ tak v té složce to zůstáva často. Tak zkus i třeba jiný crack, pokud používáš warez. Pokud máš originál, tak po smazání složek a kompletní reinstalaci by Ti to teoreticky mělo jít. Pokud ani tak ne , pošli sem screen té chyby. Díky Smile

//e:

Poprosíme o Lock! , vyřešeno na skype.
Upravil/a Pandy dne 17.12.2016 19:41
nemo
Budiž, ověřím.
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%