Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

FPS dropy
MaTy
Zdravím, potřeboval bych pomoct, prvně jsem myslel, že je to počítačem, tak jsem ho restartoval, problém se opakoval neustále dokola, tak jsem počítač pročistil a následně znovu restartoval a stále není nalezeno řešení. Nevíte kde je příčina tohoto problému? Seká se mi takto kompletně celý počítač.

Včera šlo vše normálně, ale dnešním ránem to začalo takto blbnout.

Odkaz, kdyby byl problém s přehráváním: KLIK x)

Děkuju všem za rady s vyřešením problému.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Bratek
Seká se ti to jen v gta nebo celý počítač? Popřípadě máš v GTA nějaké módy?
Máš aktualizované ovladače nebo jsi poslední dobou nějaké instaloval? Je možné, že mohli být vadné.
MaTy
Seká se mi takto celý počítač.
V GTA mam smooth cam a pote skiny na zbrane a auta, ale nikdy to problem nedelalo.
Nic jsem neaktualizoval aautomaticke aktualizace mam tez vyple. Dnes jsem jen defragmentoval cely disk a pote prijel pribuzny, ktery umi pres počítače a ten rekl, ze bych mohl mit poskozeny harddisk.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

Tearsko
Posleduj aktivitu procesoru počas hrania , poprípade posleduj či ho nejaká aplikácia nadmerne nevyťažuje, to isté RAMky.
(alebo teploty)
Buď základné veci cez správcu úloh alebo skús nejaký afterburner, rivatuner , tam už si to ustrážiš aj priamo počas hrania.
Bratek
Pokud nemáš dlouhodobě aktulizované ovladače, tak je zkus také aktualizovat. Nemuselo by to být hned diskem a za zkoušku nic nedáš.
Janci
Ešte by možno nebolo od veci skúsiť preinštalovať GTA s tým, že vyčistíš registre (napr. CClearner alebo Revo Uninstaller) a všetko okolo toho... potom skúsiť spustiť čisté GTA bez akejkolvek modifikácie. Ja by som naopak asi HDD vylúčil, prípadne ak by si mal podozrenie, skús preinštalovať GTA do inej zložky. Najlepšie na inú partíciu disku, ak ho máš rozdelený.
MaTy
BT, nic jsem nezaregistroval. Prostě jednou mám fps na 60 a o 5vteřin později mi to šoupne na 1fps a navrátí se to k 60..

Bratek aktualizace byly aktualizovány, bohužel beze změny.

Janci tu jde o to, že se to týká celého počítače, třeba ted když píšu tak se to na 3vteřinky sekne a potom tam vše naskočí :D GTA jsem přeinstalovával, ale beze změny také..

Obávám se, že to bude tím harddiskem, že je nějak poškozený nebo tak. Zkusím zavolat nějakého odborníka ať se na to podívá z blízka, přes kabely toho moc nevyřešíme už zřejmě :D.. Každopádně vám děkuji za každou radu a snahu pomoci Smile
-Stephen Curry

Bratek
Zkus ještě projet počítač antivirem, jestli ti tam nezlobí nějaký červ, co ti zahlcuje výkon
MaTy
Citace
Bratek napsal:

Zkus ještě projet počítač antivirem, jestli ti tam nezlobí nějaký červ, co ti zahlcuje výkon

Avastem jsem to uz projizdel nejmene 3x :D bohuzel. Stejne tak jsem vymazal polovinu her. Nic tomu snad nepomaha. Mam v pocitaci 2harddisky, tak zkusime 1vyndat a pote prohodit.
-Stephen Curry

Pandy
Tohle mi dělalo taky a nevyřešilo to nic jiného , než udělat zálohu a PC kompletně od základu přeinstalovat. Windows nahrát nové, to samé s dalšími ovladači, které už Windows obsahuje a PC ti pojede zase jako za "mlada". Je to sice dlouhý proces, ale 100% účinný. Není všechno jen otázka HDD. Já mám v HDD vadný 1 sektor, a taky mi to jede. Zkus to za to nic nedáš Smile
MaTy
Citace
udělat zálohu a PC kompletně od základu přeinstalovat

Mě je záloha v PC k ničemu, nic tam nemám, vše si ukládám na google disk, nebo na fleshku, ale rozhodně to vyzkouším. Za zkoušku přece nic nedám. Smile Díky za radu, toto mi úplně vypadlo, že bych mohl udělat.. :D
-Stephen Curry

MaTy
Problem vyresen kompletni preinstalaci pocitace.
Dekuuju moc vsem za rady Smile Lock!
-Stephen Curry

Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas