Informace o serveru
Číst diskuzi
Nejde PC
|
|
Luky_SVK |
Přidané 24.01.2017 20:04
|
Založený: 04.07.12
|
Čaute hoňoši, včera som využil jednu schopnosť win 10 a dal som obnovit tovarenske nastavenie s tym ze sa windows preinštaluje no nejak sa mu to podarilo ale velmi zle... zozačiatku sa mi štartoval tak že kým nabiehali hlavné obrazovky ako napr ako sa dostať do BIOSU klavesnica aj myš svietili ako náhle začalo načítavať windows vypli sa obe nechápem ako a prečo ... tak som sa nato už včera vykašlal že sa nato dnes pozriem chvilku sa zapinal ale asi po 3 reštarte zostal v štádiu kedy už nenabehne ani obrazovka kde je BIOS takže sa ani doňho neviem dostať PC sa stále dookola len reštartuje . Za každú radu ďakujem moji . |
|
|
Bratek |
Přidané 25.01.2017 10:08
|
Založený: 05.06.11
|
Chtělo by to cd nebo flash disk s novým win a hodit tam kompletní novou instalaci. Zřejmě se stala nějaká chyba při tom továrním nastavení ..
|
|
|
Pandy |
Přidané 25.01.2017 11:27
|
Založený: 14.12.14
|
Ahoj, tohle se mi stalo taky, když jsem chtěla hodit PC do továrního nastavení z WIN10. Co mi ale pomohlo, bylo CD/flash disk s WIN7 , pres bootování nalejt do PC windows a jakmile se windows 7 nahrály, tak hned na to nahrát zase win10. Je to sice zdlouhavé, ale 100% účinné. Zabere to cca 2-2,5h. Ale výsledek je vidět. Takhle jsem to udělala já a od té doby nemám s PC problémy. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasůAno, miluji nakupování dárku
2 HlasůNe, je ještě čas
14 HlasůNechávám to na poslední chvilku
14 HlasůHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
20 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články