Informácie o serveri
Čítať tému
Bf.
|
|
dpq7WImm8w |
Pridané 11.02.2017 16:25
|
Príspevkov: 8294
Založený: 30.04.12
|
Čest, udělal sem si po dlouhý době radost a koupil sem si BF1. K mé smůle mi po instalaci nejde spustit, respektiva - spustí se proces 'bf1.exe', ten se však záhy vypne a tím končí celé slavné spuštění Originu. Netuší tu někdo, co s tím? |
|
|
Interstellar |
Pridané 11.02.2017 19:26
|
Príspevkov: 677
Založený: 10.12.16
|
Ak je to originálna inštalačka, tak to môže byť čokolvek, pretože samotná inštalačka by mala byť v poriadku, skôr sa obráť niekde na BF support, alebo na stránky zamerané na tieto problémy, pretože s týmto by ti väčšina hráčov na tomto fóre hneď poradila reinstall, ale pri originale to ťažko môže pomôcť a tipujem, že už si to skúšal. Jedine môže byť problém, že máš slabý PC, zastaralé ovládače, alebo možno nenainštalovaný požadovaný directx, nejaké chýbajúce .dll súbory, môže to byť fúra vecí, konkrétne ale neviem povedať, pretože ja sám moc hry nekupujem a BF 1 by mi na notebooku ani nešiel. |
|
|
dpq7WImm8w |
Pridané 11.02.2017 21:38
|
Príspevkov: 8294
Založený: 30.04.12
|
Tak, ani nečekám 'rady'. Šlo mi jen o to, jestli někdo neměl podobný problém, přeinstalovat hru napadne snad všechny, kdo už něco řešil za problém na PC s Windowsem. No nic, postnul sem to na oficiální EA podporu, třeba tam někdo bude moudřejší. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasovAno, miluji nakupování dárku
2 HlasovNe, je ještě čas
14 HlasovNechávám to na poslední chvilku
14 HlasovHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
20 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články