Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Problém zapnout SAMP
Ezy
Ahoj,
Chtěl bych se na Vás obrátit a zároveň se zeptat co by mohlo způsobovat tuhle chybu.
Odkaz na chybu
Jedná se o to, že sem ve starém sampku podstraňoval nějaké soubory a začalo to házet chybu.
Proto sem zkusil stáhnout nové GTA, ale staré mi nejde smazat. A nainstaloval jsem nový multiplayer a tak dále.
Ale nestihnu se ani připojit do hry, aby mi to napsalo Vítejte a ihned mi to vyskočí tuhle chybu.

Prosím Vás jestli by jste někdo nevěděl co stím?
Pandy
Bylo by dobré PC projet nějakým čističem souborů nebo tak. Já používám AVG a ten mi odstraní duplikáty, takže Ti stará hra půjde odinstalovat a nainstalovat nová čistá hra.
Vyzkoušej třeba na google najít něco na odstranění duplikátů.
nomopol
to jsem taky měl úplně stejný musíš to nějak odstranit třeba složku to co jde pak odhlásit a přihlásit pc a doodstranit zbytek a stáhnout nový nejspíš jsi odstanil nějakej anticrasher nebo nějak tak něco
Ezy
Tak, staré GTA se podařilo vymazat. Nicméně opět ihned po zapnuti "samp" to hodi tabulku s crashem. viz nahoře.
Nestačí se ani zobrazit Multiplayer a tak dále.. a přitom to bylo čistě nainstalované.
Tearsko
Novú inštalačku si hodil na rovnaké miesto ako bola alebo inde? najlepšie aj na iný disk rovno. + zmazal si pred novou inštalačkou všetky súbory gta v dokumentoch ? Toto je potrebné urobiť a malo by ti to fachčiť.
Ezy
Citace
Tears napsal:

Novú inštalačku si hodil na rovnaké miesto ako bola alebo inde? najlepšie aj na iný disk rovno. + zmazal si pred novou inštalačkou všetky súbory gta v dokumentoch ? Toto je potrebné urobiť a malo by ti to fachčiť.

Disk to bylo na stejný jako předtím.
Nic sem v dokumentech nesmazal.

Zkusím to tedy. A ozvu se.
Rich
Ahoj
ten istý problém som mal stačí dať GTA zložku do iného disku VER MI Smile
Prajem príjemný zvyšok dňa
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Tearsko
Citace
Rich napsal:

Ahoj
ten istý problém som mal stačí dať GTA zložku do iného disku VER MI Smile
Prajem príjemný zvyšok dňa

[img]http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/666/_57c8a1a431a592af806925e57258202f.png[/img]
Lebo to nemá napísané o riadok vyššie že? Okrem toho je dôležité pri inštalačkovej verzii práve zmazať aj gta_sa.set a .dat súbory v dokumentoch , resp. celú tú zložku v dokumentoch. Iba samotnou zmenou umiestnenia nemusí byť výsledok kladný.

V tomto prípade sa však ale jedná len o "kopírovačku" a nie inštalovanú hru a tieto verzie crashujú často. Takže predošlé rady sú v tomto prípade asi zbytočné a treba len inú verziu GTA , najlepšie s inštalačkou.
Upravil/a Tearsko dne 12.02.2017 14:39
Ezy
Díky za pomoct.

Můžete
Lock!
Reggie_
Lock!
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Přejít na fórum:
Anketa