Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Sekaní Gta sampu na dobré sestavě
Gargy
Zdravím mám zase problém s pc jde tentokrát o to že mi strašně dropujou(padají) snímky(fps) na akcích(závod,smrti,atd) a na /lv ted tuto chvíli mí to jede na 50-20 low nastavení dřív mi to jelo perfektně 60-90 hard nastavení počítači se nachází:

Grafika: Nvidia Geforce GTX 660 (Gigabyte) 2gb
Procesor: AMD FX-8350 4.02ghz
RAM: 8gb
Zdroj: Fortron HYPER M 500, 500W

Počítač jsem několikrát vysával a zkoušel 3x instalovat na windows 7 a 10 a bez výsledku. Budu rád za každou pomoc. //EDIT Nabízím 25 000 000$ tomů kdo mi poradí a pomůže to.
Upravil/a Gargy dne 20.03.2017 14:37
Tom14
Zkus si v správci úloh rozklinout gta pravým tlačítkem ->přejít na podrobnosti a pak znovu pravé tlačítko na gta_sa a dej nastavit prioritu - velká a nebo jestli máš skiny nahrazené tak to občas taky blbne. Popřípadně reinstall gta a pak i samotného sampu, to mi většinou pomohlo.
Gargy
Díky za snahu ale bez výsledku.
Tearsko
pri tom sekáni je niektorý HW nadmerne zaťažený ?
Gargy
Grafika má 40 stupňů a disk jinak nic.
Floatin
Ja by som ti poradil,aby si PC zobral do servisu možne niekde je chyba.
Interstellar
Ja nám tiež s týmto problém, mne sa to seká tak, že mi miznú textúry akoby som mal niečo s grafikou, ale novšie, náročnejšie hry, napríklad WoT a heroes & generals, mi idú v pohode bez lagov, pričom to sú tiež online hry ako samp.
Gargy
Taky mi právě jedou nový hry bez dropu fps 60-80 takový shadow warrior 2 nebo doom 2016
Bratek
Často bývá problém pokud máš zastaralé ovladače, zkus si všechny ovladače zařízení aktualizovat, třeba i ve správci zařízení a uvidíš. Popřípadě viry můžou být problém, taky bych poradil projet pc antivirem. Popřípadě pokud máš warez hru, tak zkusit jiný crack.
Gargy
Procesor má velmi zvláštní ovladač datum 21.6. 2006 přitom procesor vyšel 2012-2013 :D když dám přes správce zařízení ať to zkusí najít aktualizace tak napíše že je aktuální :D
Interstellar
Ja mám tiež ovládače aktuálne, crackom to asi nebude lebo mi to tak seká asi len 2 mesiace a terajšie gta mám nainštalované približne rok, vyskúšam ten antivirus, dám kompletnú kontrolu, to bude na dlho.

Takže som to prešiel antivirom :D Našlo to 4 vírusy, také sračky ako trojany a podobne, ccleaner našiel 5GB nepotrebných súborov a pár poprepisovaných registrov, ktoré už som opravil, sampko zatial ide vpohode, takže čo sa týka mňa, tak to je opravené, díky.
Upravil/a Interstellar dne 21.02.2017 17:48
Gargy
_iF Hele jaký antivirus jsi zkusil ?
POZITRON
Jen aby řeč nestála, měl jsem to samé na notebooku, taky cekem dělo. Ale pak jsem to vyřešil změnou grafiky. mmj teď hraju na 1gb ram, 128mb grafická karta a 2,1 ghz procesor a ani jeden lag :-D Vážně divné :-D
Groot
Skus vypnúť frame limiter :D
Ak to tu už niekto poradil povedze, príspevok zmažem, nechce sa mi to čítať celé
Gargy
Frame je samozřejmě off už dávno ale diky za snahu.
Janci
Osobne s tým trochu tiež bojujem, v prípade vykreslovania viac textúr (hromadné akcie alebo nejaké zložitejšie objekty) to mám dosť dosekané ale dávam to za vinu pravdepodobne grafike, keďže počas hry v task manager-ovi sa žiadny z komponentov nevyťažuje neprimerane vysoko. Jedná sa ale o notebook s AMD Dual Graphic a o Win10.

Skúsil by som na tvojom mieste ešte dať úplne nejaké minimálne rozlíšenie pre experiment, či to bude rovnaké alebo nie. Osobne si myslím, že ak to pomôže, bude to mať niečo spoločné hlavne s grafikou. Treba si uvedomiť, že GTA je stará hra a nemusí byť až tak kompatibilná s novými grafickými kartami, ale keď hovoríš, že ti to niekedy bežalo hladko, tak naozaj neviem. Ale na tvojom mieste by som hladal problém v tej grafike. Ešte otázka, Win si inštaloval ako čistú inštaláciu s formátovaním disku a dokumentov? Ak si dokumenty ponechal, skúsil by som ich zálohovať a preinštalovať to kompletne s formátom disku.
Groot
Janci mi vnúkol nápad.. :D Neaktualizoval si v poslednom čase ovládače na GPU ?
Pretože ako povedal janci nové GPU nemusia byť kompatibilné s hrou, skús nainštalovať starší driver na GPU
Interstellar
Citace
Gargamel napsal:

_iF Hele jaký antivirus jsi zkusil ?

Sorry že tak neskoro.
Prešiel som to Avastom a potom CCleanerom, ja mám ale plnú platenú verziu Avastu, má to výhody webových štítov a iných kraviniek, ale neviem či to ovplyvňuje kontrolu PC.
Gargy
Zdar dnes zkusim objednat nový disk typ SSD až vyzkouším tak napíšu výsledek. | EDIT: Nový disk nepomohl pořád mám dropy z 90fps na 20fps po 5minutách "pořád nabízím 25 000 000$ tomů kdo mi dá radu jaká pomůže".|
Upravil/a Gargy dne 20.03.2017 14:38
Geroj
Neaktívne, Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%