Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Černá obrazovka
xBack
Nazdar lidi
Potřeboval bych od vás jakou koliv radu. Týka se toho, že dnes jsem čistil počítač. Po tom co jsem počítač dočistil jsem vše zapolij tak jak bylo. Zapnu počítač a monitor nechce naběhnout a je černá obrazovka, počítač beží a monitor taky a u monotoru tlačítko on/off je oranžový normálně je modrý. Potřeboval bych vaše rady, děkuju.
MegaBite
Měl jsem podobný problém, ale napiš, jestli u toho máš kurzor, nabíhá ti OS (logo Windowsů), prostě víc informací. Můžeš mít zničený HDD, virus, aj. (v mém případě byl rozbitý harddisk).

// do nouzáku se dostaneš?
xBack
Vůbec nic nereaguje počítač funguje v pohodě, ještě včera mi to šlo a nic mi to neukazuje ani nic nepípá po zapnutí. Prostě nic nenaskočí a ani nereaguje. Včera jsem v pohodě hrál.
Rich
Ahoj,
aký máš operačný systém?
Skús spustiť správcu úloh a spusť úlohu explorer.exe ak ti to nepôjde,choď s tým do opravy.

//Baseball: Suspendován.
Upravil Baseball dňa 19.03.2017 07:27
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Interstellar
Čistením počítaču sa mohlo vo vnútri čokolvek poškodiť a keďže ti nejde monitor (zapne sa, ale nič nezobrazuje), tak je pravdepodobne problém s konektorom medzi monitorom a PC, takže ak ich tam máš viac, skús prepojiť monitor do iného a vyskúšaj zapnúť.
Ak to nepomôže, vyskúšaj sledovať farbu spínača (on/off) na monitore, neviem akú značku monitora máš, takže to si budeš musieť nájsť na internete sám, pretože väčšina monitorov má dve špecifické farby spínača, jedna z nich znamená, že je monitor zapnutý, ale s PC nekomunikuje, druhá z nich znamená, že monitor je zapnutý a komunikuje s PC, takže si zisti ktorá farba platí pre tvoj monitor a sleduj, akou farbou svieti spínač keď monitor aj PC zapneš. Ak ti 1. krok (čo som písal úplne hore) nepomohol a spínač svieti farbou, ktorá značí, že nekomunikuje s PC, tak bude chyba v monitore, napríklad ja mám monitor Dell a v ňom sa mi ponafukovali kondenzátory a pokazili sa, tie som potom vymenil sám, lebo bol už po záruke, zložil som to a všetko išlo, samozrejme sa ti ale mohlo pokaziť čokolvek iné.
Pre istotu ale najprv vyskúšaj prepojiť monitor do iných konektorov, ak nepomôže, tak skús iný kábel, alebo iný typ konektoru (HDMI, VGA, atď), ak ani to nepomôže, tak vyskúšaj iný monitor, ak ten pôjde, tak ten pôvodný je pokazený.

Čo sa týka softvérových problémov, tak tými to asi nebude, lebo čistenie PC zasahuje skôr hardware.
Upravil Interstellar dňa 18.03.2017 19:19
xBack
Richi chci odborníka, ne nahrabávače příspěvku, děkuju.
_iF zkoušel jsem připojit televizi, která šlape normálně a nefungovalo to, takže to znamená, že je něco s pc. A je tu další problém co s ním je :D
MegaBite
Říkám, zkus to naběhnout v nouzovém režimu (při startu mačkej F8). Když to nepůjde, můžeš zkusit jiný HDD, tim určíš, jde-li o sw nebo hw.
xBack
Megabite při startu nic nenabíha nefunguje klávesnice,myš,repráky nic.
xBack
Megabite a _iF díky za rady, ale nepomohlo pc už je na odpis. Prosím vás Lock! díky moc.
TripS
Počitač neni na odpis zkus překontrolovat všechny připojene kabely do zakladovky jestli aj to nepomůže tak si zničil zakladavku popřipade jestli máš notebook tak to můžeš rovnou dat do koše nebo zkusit to nak opravit no
xBack
Na konec jako vždy jsem to vyřešil sám díky všem Smile Počítač fachá měl jsem něco blbe připojený.
Prosím o Lock! díky
Geroj
To je základna vec, pozrieť si konektory.. Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%