Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

problém fps
dendo
čau včera som si prenastavoval na csgo menšie rozlíšenie a všetko som dal na low a uplne sa znížili fpska na csku mával som okolo 200 a teraz mám 130-100 a pri viac ludí pri sebe ked strielam má aj pod 100 nechápem prečo skúšal som aj preinštal hry nepomohlo skúšal som aj overovať integraciu suboru hry a nepomohlo dik za rady
Fatalqo_
nemáš tam nějaký vír který ti něco zatěžuje a proto ti to padá na takovéto FPSka ? Já osobně bych to projel nějakým antivirem
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
dendo
ako skúsiť to môžem ale včera mi to šlo pohode len po tej zmene rozlíšenie a low nastavenia mi to padlo tie fps a mám gtx 960 4 gb
edit nenašlo nič
Upravil dendo dňa 02.05.2017 18:03
Interstellar
Tak tie nastavenia vyskúšaj nastaviť naspäť tak, ako si ich mal pred tým, čiže rozlíšenie, detaily a pod.
Radil by som ti povypínať kravinky ako vyhladzovanie tieňov a hrán objektov, bloom efekt, alebo vypnúť tiene, pretože takéto blbosti dosť zvyšujú nároky hry. To poznám, napr zo skyrimu.. dám všetko na ultra a mám 30fps, povypínam tiene, bloom efekt, vyhladzovanie hrán a zrazu to skočí na 150fps.
dendo
kamo ja som to mal niečo off niečo on a šlo na 200fps ale včera som to zmenil všetko na off na low a menšie rozlíšenie a padli fps čož by to malo byť opak a mao by byť viac fps .
A ešte k tomu že to mám vrátiť ako som to mal to nejde lebo som preinštaloval hru
Gigamer
Čau hele píšeš že si dal ze ON na OFF takže co by ti mohlo zmenšit by mohlo byt "Vícejádrové vykreslovani" pokud to máš česky nebo anglicky "Multi-core rendering" zkus to dát na ON možna je tohle ten problém
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%