Informace o serveru
Číst diskuzi
Nejde SA:MP
|
|
Pegasus |
Přidané 22.05.2017 18:12
|
Založený: 03.04.16
|
Zdar, Už včera večer mi nešlo pustiť SA:MPko... (Stalo sa to tak že som išiel RLG a už mi to nešlo) Hovorím si že bude stačiť iba restart kompu. Nechal som to na zajtra (dnešok) keď prídem zo školy , stále to nejde. Preinštaloval som aj SA:MP Client a celú hru. V tom GTAčku nebolo ani CLEO , proste čisté GTAčko kde bol len Mulťák (SA:MP) tak to je tomu aj teraz. Čo to robí ? Keď sa chcem pripojiť na server (áno , aj na iné serveri mi to nejde) tak ma nepripojí. Proste kliknem na "Connect" a nič , nenačíta sa ani hra proste kaput. Môžem čakať aj hodinu a proste sa to GTAčko nenačíta. Prosím o odpovede hráčov čo už s tým nejaku skúsenosť majú alebo sa tomu rozumejú. WIN: 8 S pozdravom TheRock |
|
|
Gargy |
Přidané 22.05.2017 19:16
|
Založený: 20.04.14
|
Zdravím, klikni pravým tlačítkem na myši na ikonu samp.exe dej Vlastnosti → Kompatibilita zaškrtni Tento program spustit v režimu kompatibility pro: a dej tam Windows 98/Windows Me a klikni na Použit. Snad to pomůže. |
|
|
Pegasus |
Přidané 22.05.2017 19:44
|
Založený: 03.04.16
|
Super , dík za radu. Už mi to ide. (Napíš mi na serveri dám ti nejaku menšiu odmenu) Môžete to locknúť. |
|
|
Mordis |
Přidané 22.05.2017 22:46
|
Založený: 07.10.13
|
Citace Môžete to locknúť. Ámen |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?