Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Advanced System Care
EM1N3M
Zdravím chcel by som sa spýtať na váš názor na program advanced system care či sa ho oplatí stiahnuť alebo naopak je to blbosť.

Díky
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23554
Tearsko
Tieto prográmky vedia v skutočnosti PC skôr uškodiť ako pomôcť. Môže síce aj opraviť nejaké chyby ale zázraky od toho nečakaj.
Osobne som už 2x robil kompletný formát systému po tom čo niekto použil tieto šmejďácke utility a rozdrbal si celý systém. 1 prípad bol konkrétne pre tento program ale v kombinácii s inými .
Konkrétne toto rozbilo registre a zablokovalo win. aero a od tejto firmy nejaky iny program na defrag. zase rozbil tomu chalaniskovi disk a musel som ho formátovať.

A priamo k tomuto programu - je to od firmy IOBit (v oblasti vírov a čistenia pc známa firmička ktorá sa často nedoporučuje používať) a táto firma vyrába kopec nepotrebných programov ktoré mnohokrát detekujú vymyslené veci a ponúkajú rôzne reklamy na platené verzie programov.

Kakždopádne kto s tým nevie robiť si takmer na isto spôsobí len zbytočné problémy v systéme keď si nechá pozapínané všelijaké scannery a automatické čistenie alebo pokliká hocikde.. a podobne Smile
Upravil/a Tearsko dne 06.06.2017 19:04
EM1N3M
Dobre asi sa na to vykašlem, ďakujem Tearsovi môžte lock .
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23554
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů