Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

SAMP
pavol5231
Sewas,
mám taký problém,že akonáhle zapnem SAMP a idem sa pripojiť na server, tak to nezapne multiplayer ale singleplayer, ako to napraviť?
DaJaS_
Přeinstaluj Samp nebo klikni pravým na Samp.exe, kompatibilita a dej pokud máš WIN7 (Windows XP service pack 2), WIN 10 (Windows 8). To samé udělej i na GTA_SA.exe. Mělo by to pomoct.
Spamer
ako piše DaJaS_ peinštaluj clienta a malo by ti to isť popripade tá kompatibilita Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
pavol5231
Už to spustí multiplayer, ale ten vždy crashne :/
POZITRON
Hele jaký máš win? Jestli je to 8 nebo 10 tak nejsi první od koho jsem takové problémy slyšel. Pokud jsi nastavil kompatibilitu souboru (a věř že je to u 8 a 10 více než nutné) tak pravděpodobně zůstaly porušené ovladače grafiky. S tím jsem měl problém zase já, taky mě to crashovalo a stačilo přeinstalovat drivers grafiky nebo hlavní desky pokud používáš integrovanou. Další věc na kterou je SA citlivé je zvuk respektive ovladače zvuku. zatím co jiné hry se bez těchto ovladačů obejdou (a to dokonce i předchozí verze GTA) tak u SA to tak nefunguje. Takže pokud nepomůžou graphic drivers ta udělej ještě tohle. Měj se a ať se ti to povede.
Pandy
Nemás v počítači natahaný nějaký viry ? Nedavno jsem přesně tuhle situaci pomáhala vyřešit s jedním hráčem. Bohužel i přes antivirák se Ti do PC někdy dostane něco, co Ti třeba otevírá více oken po kliknutí na nějakou reklamu či odkaz jakéhokoli charakteru.

A tím to má dopad i na hry bohužel.
POZITRON
Citace
Wery napsal:

Nemás v počítači natahaný nějaký viry ? Nedavno jsem přesně tuhle situaci pomáhala vyřešit s jedním hráčem. Bohužel i přes antivirák se Ti do PC někdy dostane něco, co Ti třeba otevírá více oken po kliknutí na nějakou reklamu či odkaz jakéhokoli charakteru.

A tím to má dopad i na hry bohužel.

Chápu i tenhle přístup ale v první řade bych vyzkoušel trošku popravit drivers, to pomohlo mě a kamarádům. Infikování virem je taky pravděpodobné, ale byla by haluz kdyby to bylo jenom tím. Nedokážu si představit vir napsaný tak aby podlamoval základní systémové rozhraní SA které je nenáročné jak facka :-D to by dřív spadl systém :-D
pavol5231
Už to ide, dík za rady môžte Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas