Informace o serveru
Číst diskuzi
Internet pada na Sampu
|
|
zoubkovavilaOLD |
Přidané 01.11.2017 20:37
|
Založený: 12.07.17
|
Cus, nejrpve zacnu timto, u noveho nicku mi to zacalo obcas vypisovat toto https://prnt.sc/h4ysng. No dale tu je to, ze mi to vzdy po nejakych peti minutach vypne, jakoze lost connection to the server, zkousel jsem to pripojit jen pres Wi-Fi, to slo docela normalne, pres kabel to pada. Zaclo to delat az dnes, normalne to fungovalo vsecko OK. Router jsem resetoval asi 2x vsecky kabely taky 2x vypojil a zapojil ale stale me to po nejakem case odpoji. Nejake napady? PS: u ostatnich her to jde normalne |
|
|
esx_exiteye |
Přidané 02.11.2017 06:40
|
Založený: 09.09.14
|
Nemyslím, že ti někdo řekne něco jiného, ale kup lepsi net. Toto je chyba v poskytovateli internetu, nebo je vas na wifi hodne, ale toto nelze opravit stazenim programo, ty s tim nemůžeš nic dělat.
|
|
|
Interstellar |
Přidané 02.11.2017 08:39
|
Založený: 10.12.16
|
Veď predsa sám píšeš, že cez WiFi ti to ide a cez sieťový kábel ti to padá, tak logicky je asi vadný kábel, alebo kontakty v porte. Ak máš doma iný sieťový kábel (otcov PC trebárs), tak ho vyskúšaj zapojiť. Ak bude potom internet fungovať tak ako má, tak si môžeš kúpiť nový kábel... je to lacná záležitosť. Je ešte možnosť, že má chybu poskytovatel, ako je spomínané vyššie. Nemusí to byť slabým internetom, ja mám tiež dedinský internet na prd a hrám normálne bez pádov hry. Skôr by som skúsil zavolať poskytovatelovi, či s tým niečo nemá... to je ale si myslím nepravdepodobné, pretože si písal, že cez wifi to ide normálne. Internet blbne na všetkých zariadeniach v dome, či len tebe ? Ak len tebe, tak bude vada u teba v PC, napr. ten spomínaný sieťový kábel. Ak to blbne všetkým, tak je chyba u poskytovatela, či možno v routeri. |
|
|
zoubkovavilaOLD |
Přidané 02.11.2017 09:18
|
|
Hosi, vsak pisu, na jinych hrach to jde, jen na sampu to pada... Btw vcera jsem si zapl torrent nechal neco stahovat, pripojil se na sp a slo to vsecko okej, vypl jsem to a zase to zacalo padat. V kabelu bych chybu asi nehledal sefove. |
|
|
Interstellar |
Přidané 02.11.2017 13:32
|
Založený: 10.12.16
|
Tak v tom pripade nemam potuchy... na samp sú skôr typické crashe, nie problémy s pripojením. Ked ti to robi len s gtačkom, tak klasický postup - reinstall hry, sampu. Vymazanie gtasa.set... inak neviem čo by ešte pomohlo... možno môžeš skúsiť povolenia vo firewalle, inak fakt neviem. |
|
|
zoubkovavilaOLD |
Přidané 03.11.2017 18:12
|
|
Muzete lock, asi budu muset hrat s torrentem nic nepomohlo |
|
|
Janci |
Přidané 11.11.2017 01:01
|
Založený: 29.01.12
|
Skúsil by som na tvojom mieste obnoviť nejaký bod zálohy kedy ti to ešte šlo v poriadku. Prípadne by som preinštaloval (a potom aktualizoval) drivre sieťovej karty. Možno skús pred spustením hry úplne vypnúť všetky antivírusové programy čo v PC máš. Nič iné mi zatial takto na rýchlo nenapadá. |
|
|
Mordis |
Přidané 02.12.2017 14:09
|
Založený: 07.10.13
|
Citace Muzete lock |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?