Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Gta - dropy obrazu
zoubkovavilaOLD
Cua, v posledni dobe me nejak zacalo trapit sekani obrazu, proste si jedes najednou bang se**** lag a pak jedes dal. Delavalo to obcas i predtim. No na jinych hrach s tim problem nemam. Gta jde v pohode co se tyce FPS, akorat tam jsou tyto zaseky. No zkousel jsem i bez mode proste ciste gta, neslo nic. Nejake ty parametry: Procak I5 7300Hq, ramka 8giga, graf. geforce gtx 1050. No cize nevim ci to je tou hrou (coz asi nejspise, kdyz to jinde nedela) nebo je nekdo neco spatne. Btw drivery mam aktualizovane.
ATomas
Zkus patch popripade zapnout framelimiter. ci stahnout vykreslovaci vzdalenost atp...
zoubkovavilaOLD
No takhle, zkousel jsi nekdy hrat s frame limiterem? To je hruuuza, no vykreslovaci vzdalenost jsem zkousel, daval jsem tam x modu na vykresleni, nic.. Ten patch asi nechapu
TripS
Čau je možnost že fakt nemáš nejaký driver aktilizovanej zkus se ještě jednou podivat popřipadě mně kontaktuj na Skype kterej máš na mém profilu a tam to nejak vyřešime je možnost že máš špatnej patch jak psál ATomas.
ATomas
Citace
ektor napsal:

No takhle, zkousel jsi nekdy hrat s frame limiterem? To je hruuuza, no vykreslovaci vzdalenost jsem zkousel, daval jsem tam x modu na vykresleni, nic.. Ten patch asi nechapu

Ano zkousel. Je to otazka par minut nez si zvyknes.
zoubkovavilaOLD
Rad bych dodal, ze gta singl jde jde uplne v pohode s x mody se vsim vsudy, takze je chyba podle me nekde na sampu no :D Tripsi tobe se jeste ozvu
Janci
Z dôvodu dlhodobo neaktívnej témy Lock!
Na požiadanie v SZ možno odomknúť.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%