Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

NEJDE GTA SAMP
NofikYT
Ahoj, po večeru 15.12 mi začalo crashovat hra,pak už to nešlo.. Připojil jsem se na server a dalo to crash ani se to nezaplo zkusil jsem reinstalovat i stáhnout nové gta..

{Co se dělo když jsem instaloval nové GTA}
Napsalo mi to... Máme to vyfocené... Vůbec to nechápu už hodněkrát se mi to stalo..

I <3 SUPERPAŘBA

Mám rád SuperPařbu.. A chci hrát..

S pozdravem [N]ofík.
Baseball
Zdravím,
smaž si v dokumentech, GTA SA User File soubor gta_sa.set

Mohlo by to pomoct.
NofikYT
Díky za pomoc,

Ale i tak to nejde.
Mordis
Přesunu to tam, kam to patří. Hi
NofikYT
Však... ale i tak to nejde..
zorys
Mám jeden fix, tak ti ho sem zkusím postnout. Ve složce windows si najdi složku Fonts, tam najdi font, který ti vypisuje u chyby s instalací sa-mp. Na screenu jsem viděl, že to bylo GTAWEAPON3.
Jak by mělo vypadat odstranění písma
ctrlv.cz/shots/2017/12/16/GCEU.png

Potom co to odstraníš, tak zkus nainstalovat SA-MPko, pokud nepůjde znova, tak si najdi ve složce s gta ten font ,,gtaweap3" klikni na něj pravým a dej nainstalovat, pokud nenajdeš ve složce ten font, tak ti ho sem přiložím.

Toto by mohlo zafungovat, jelikož tvůj error ani na fórech sa-mpu není nikde napsán a vyřešen. Kdyby ti to poté psalo další errory doporučil bych využít tuhle stránku a řídit se podle ní. - http://forum.sa-mp.com/showthread.php...p?t=339691
Hodně štěstí.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
NofikYT
Zorocus, Díky za pomoc ale bohužel se nedočkám

1. FONT: v Pohoodě... Stahl jsem ten co si poslal nainstaloval

Pak jsem to zkusil a stále to háže error tak nevím..

Díky za pomoc ikdyž nevyšla
NofikYT
já se na té stránce jejich nevyznám

Tak asi nebudu hrát na SuperPařbě Sad ... Nebo koupit nový PC... pff
Baseball
Smaž všechny části hry, včetně fontu a pak ji nainstaluj do JINÉ složky, ideálně na jiném disku jestli jich máš více.
Rich
Ahoj,
Mne pomohlo to čo písal Baseball.Ale nechcem tu nijak kopírovať takže ak ti to nepôjde mám tu ešte niečo.Konkrétne mne to pomohlo pri tej chybe z posledného obrázka.Takže odinštaluj znovu SAMP.
Potom som ti nahral tento súbor.Ten vložíš do C: - > Windows -> System32
Ten starý súbor ti buď chýba alebo je špatný/zlý.Mne sa to stalo keď som nainštaloval nejaké blbosti do SAMP a ten súbor mi poškodil.Takže ak tento krok máš za sebou znovu stiahni SAMP.Potom ho spusti a daj vedieť mne to osobne pomohlo dával som to aj do Diskuze o PC tuším nič ani nikto mi nepomohol potom som na to nejako prišiel.

Rád som ti pomohol daj vedieť
Hi
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
NofikYT
Já to fakt nechápu..

stahl jsem to d3dx9_ podle Rich. ale dává mi to jiné errory.. Já to fakt fakt fakt nechápu
NofikYT
Není cesty zpět.
Rady
Odinstaluj, nebo odstraň úplně všechny části hry. Zkontroluj si jestli máš v pc nainstalovaný a aklualizovaný DirectX. Poté připoj k pc flashku a zkus si to gta nainstalovat na flash + samp, pokud máš jiný disk, tak to nainstaluj tam (gta +samp). a zkus to. Samozřejmě tam kam dáš gta sa. musíš instalovat i samp.
Dbej na to, ať nemáš gta v pc třeba 5x a ať odstraníš fakt všechny části hry, ketré by mohli dělat bordel.. pokud ti nejde nějaký soubor odstranit tak restartuj pc(odhlaš se) a potom ho odstraň.
Seš si jistý, že nemáš v gta žádné modifikace, skiny, textury, cleo atp ?
NofikYT
Cleo tam mám :D:D
NofikYT
Milí hráči

Děkuji všem za pomoc..

Ale každá pomoc mi pomohla

už se můžu vrátit k GTA DÁKY MOC
NofikYT
Tak nic no:D:D Při instalaci žádný error ale když se připojím tak crash
Rady
Crash samp vetšinou bývá vyvováln nějakou špatnou texturou, nebo modem špatně nainstalovaným atp.. seš si jistý, že nemáš v gta žádné textury mody atp ? (snowmod) nebo něco takového, ujisti se, že máš pouze čisté gta.
Potom mě už napadá, jestli nemáš stahované gta, už by tam totiž mohli být zakompletované nějaké chybné soubory/mody.
Tearsko
No v prvom rade odstráň cleo alebo všetky módy ktoré tam máš nahraté a prípadne skús iný crack ešte stiahnuť.
Upravil/a Tearsko dne 17.12.2017 16:11
Janci
Dlhodobo neaktívna téma, nápadov na vyriešenie problému je dosť Lock!,

na požiadanie v SZ možno odomknúť.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů