Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Monitor
FiniX
Zdravím
Nevedel by mi niekto poradiť keď hram samp tak sa mi niekedy stane že sa ma iba ako vypne obrazovka s nič nereaguje tak musim vypnuť pc s gombikom na bedne alebo aj na iných hrách sa mi stava keď ideme s windowsu do hry tak sa mi to stane tiež neviem čim to moze byť mali ste niekto takýto problem alebo vedel by niekto poradiť ?
dpq7WImm8w
Obrazovka pouze zčerná, nebo napíše i "no signal.." ?
FiniX
Iba je čierna
dpq7WImm8w
Aktualizuj si ovladače grafiky.
Gdert
Nemáš náhodou win 10.? Jelikož já na win 10, měl totožný problém.. Pomohlo mi se vrátit na win 8..
Já měl ovladače na grafiku nainstalovány a nepomohlo, spíš bych řekl, že nějaký problém s kompatibilitou..
Na netu jsem hledal a byli typy, přenastavit kompatibilitu na xp atd.. No také mi to problém nevyřešilo..
FiniX
ne mám windows 7 a ani tie ovládače nepomohli nwm čo s tým môže byť
dpq7WImm8w
To, že utečeš z Win10 na Win8 není řešení problému, pouze oddálení nevyhnutelného řešení.
Co se týká kompatability, celá řada OS Windows je chybou v kompatibilitě a jejich slavné, den co den se opakujicí, updaty tomu opravdu nepomáhají.

------
Jak dlouho to dělá? Případně, co předcházelo této chybě? Samo od sebe se to totiž nic neudělá.. (i když s ohledem na politiku Mrkvosoftu, bych tomu možná i věřil :D)
FiniX
Fuuuu už to robi ale 2-3mesiace možno aj viac ono to spraví asi raz za deň okolo 20:00-21:00 a neviem aky to nastalo ..

+ môžete Lock!
Upravil/a FiniX dne 05.03.2018 09:09
Janci
Na požiadanie Lock!
Diskusiu je možné odomknúť po požiadaní v SZ.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%