Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Klávesy
Deminger
Ahojte
Nejde mi v hrách používať f1 - f12, dá sa to nejako prenastaviť? Napr. Miesto f9 budem dávať *. Vopred ďakujem za rady btw Windows 10
Gameluner
O přenastavení nevím, ale třeba já mám na klávesnici "F Lock", který pokud není zaplý, tak F1-F12 nelze použít. Tak si také zkontroluj, zda ti tam nemáš.
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
Deminger
Citácia
Gameluner napsal:

O přenastavení nevím, ale třeba já mám na klávesnici "F Lock", který pokud není zaplý, tak F1-F12 nelze použít. Tak si také zkontroluj, zda ti tam nemáš.

ako vypnem ten F lock ?
Janci
Máš stolný PC, alebo notebook?
Deminger
Citácia
Janci napsal:

Máš stolný PC, alebo notebook?

Notebook
MegaBite
F klávesy ti nejdou používat jen ve hrách?

Když máš notebook, nemačkáš F1-F12 přes funkci FN?
Janci
Tipol by som to na FN Lock. Jedná sa o to, že zamkneš prídavné tlačidlá FN, teda po stlačení kláves F1-F12 (bez podržania tlačidla FN) tvoj notebook nebude brať tieto klávesy ako F1-F12, ale bude na miesto nich vykonávať funkciu akčných kláves (napríklad zmena jasu, zmena hlasitosti). Vypneš to tak, že stlačíš klávesu FN spolu s klávesou na ktorej máš zámok, väčšinou je to klávesa ESC alebo F5.

howtogeek.com/wp-content/uploads/2015/12/ximg_565e28a3734ec.jpg.pagespeed.gp+jp+jw+pj+ws+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.Um1Kr6FmRy.jpg

Nezabudni napísať, či to pomohlo, prípadne či si to už nejako vyriešil.
Deminger
Citácia
Janci napsal:

Tipol by som to na FN Lock. Jedná sa o to, že zamkneš prídavné tlačidlá FN, teda po stlačení kláves F1-F12 (bez podržania tlačidla FN) tvoj notebook nebude brať tieto klávesy ako F1-F12, ale bude na miesto nich vykonávať funkciu akčných kláves (napríklad zmena jasu, zmena hlasitosti). Vypneš to tak, že stlačíš klávesu FN spolu s klávesou na ktorej máš zámok, väčšinou je to klávesa ESC alebo F5.

howtogeek.com/wp-content/uploads/2015/12/ximg_565e28a3734ec.jpg.pagespeed.gp+jp+jw+pj+ws+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.Um1Kr6FmRy.jpg

Nezabudni napísať, či to pomohlo, prípadne či si to už nejako vyriešil.

Vyskúšal som aj fn+esc aj fn+f5 a nepomohlo :/ stále tam mam tie akčné klavesy
Janci
Takže keď stláčaš (bez stlačenia FN) F1-F12 tak ti to mení jas, hlasitosť... na miesto toho aby to vykonávalo defaultnú činnosť kláves? Skús tieto klávesy stláčať cez stlačenie klávesy FN. Je možné že máš prehodenú funkciu FN klávesy.
Tearsko
Skús ešte v biose pozrieť ako to tam je nastavené.
Deminger
Dakujem vam chalani za rady nakoniec to ide pri drzani klavesy FN takze mozte lock.Smile
Janci
Som to dobre tušil B)
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%