Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Windows
Gdert
Zdravím, máte někdo nějaké poznatky, či zkušenosti, jestli má verze winu nějaký vliv na chod gta.?
Momentálně mám win 7, celou dobu to bylo v klidu, chytl jsem nějakou aktualizaci a mám to zpomalené..
Tak uvažuji o přeinstalování, mám možnost každé verze win 7, ale i win 8 a 10..
Proto se ptám, jestli třeba některý win není ideálně kompatibilní s gta..
Předem dík za každý názor či radu..
img.tpx.cz/uploads/gggggdert.png
d0g_
Ja osobne mám 10 okien a fičí to vpoho
Tearsko
Tak tu aktualizáciu daj do prdele no :D Vráť systém do doby pred ňou a potom ju skry.
Najkompatibilnejší win pre samp je momentálne stále tá 7mička.
Gdert
Tears a jak to mám vrátit, před tu aktualizaci.? Zase tolik se v tom nepohybuji..

Měl jsem právě ntb s win 8/8.1 a pak i win 10, a měl jsem problémy.. Pak jsem vzal pc s win 7 a pohoda.. Takže dle mého je také 7 nejlepší..
ATomas
Otazkou je co znamena spomalene? treba se ti jen zapl frame limiter (esc > nastaveni > zobrazeni > rozsirene > frame limiter vypnout)
Gdert
Je pravda, že po aktualizaci, se mi nechtělo gta - jak singl, tak samp spustit.. Musel jsem odinstalovat a znovu nainstalovat.. A předtím jsem měl kompatibilitu na win xp a teď musím mít kompatibilitu na win 98, na jiné to nespustím..
Jak se mi to podařilo spustit, nastavení jsem si nastavil - teď jsem koukal, tak Tome ten frame mám vypnutý..

Jde o to, že předtím jsem jel nonstop na 100fps, max na portu kde bylo xx lidí, tak jsem měl 70-80.. Ale teď na portu mám 25, na /lv 60.. Až teprve kde se nic moc neděje, tak mám zase 100..
Tearsko
Prvé čo môžeš skúsiť je skontrolovať jestli tá aktualizácia nezmenila nejaké nastavenia tvojej grafiky alebo správu napájania , , či nebol súčasťou nový grafický ovládač (niekedy sa tam objaví) a podobne.

Napíš ešte či máš noťas alebo PC a jaký to má hw.
Gdert
Jako našel jsem, co bylo nainstalováno, ale to to změnilo, či obsahovalo už netuším..
Mám pc, udělal jsem screen, nevím co ještě víc je potřeba..
img.tpx.cz/uploads/tzuiosrfgfbsnmgf.jpg
Janci
Na internete máš kopec návodov, ako obnovíš PC, skús google: Obnovení systému Win7, resp. Win7 system restore. Ak to bude možné, obnov systém do stavu pred aktualizáciou.

Samozrejme daj vedieť, či to pomohlo.

EDIT:
Dlhodobo neaktívna téma. Uvažujem ako vyriešenú, na požiadanie v SZ možno odomknúť.
Lock!
Upravil/a Janci dne 20.08.2018 08:53
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas