Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

užjsemtadyzas
Deminger
cs mam taky problem ze mavam dropy pocas toho co hram , mam to iba na samp ostatne hry co hram napriklad csgo mi ide v pohode...netusite co by s tym mohlo byt ? za rady predom dakujem
Spamer
Mne takéto dropy sposoboval ovladač na grafiku jinak nevim co by to mohlo byt
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
MegaBite
A kde se ti to děje? Kdekoliv nebo třeba v okolí warpu LV?
Deminger
Citace
MegaBite napsal:

A kde se ti to děje? Kdekoliv nebo třeba v okolí warpu LV?

No mne príde, že mi to robi iba na Grkach napríklad na rally alebo bridge .. Keď si jazdím s autom po mape tak mi to ide v pohode..
Janci
Citace
_Deminger_ napsal:
No mne príde, že mi to robi iba na Grkach napríklad na rally alebo bridge .. Keď si jazdím s autom po mape tak mi to ide v pohode..

Tak skús nasimulovať (sám) ten istý závod ako jazdíš na GR s tým istým autom, ale bez GR. Proste to len tak prejsť, či ti to bude niekde lagovať alebo nie. Ak zistíš že áno, tak potom vieš že chyba je niekde v textúre mapy, prípadne v grafickom spracovávaní výkonu počítačom keď jazdíš danú trať. Ak tie problémy nenastanú, tak zase vieš, že to robí v tom prípade keď má tvoja grafika vykreslovať viac objektov (vozidlá súperov).

Stáva sa ti to aj pri hromadných závodoch? Ja si myslím, že práve nedostatočný grafický výkon (alebo schopnosť spracovať ho v tak starej hre) môže byť práve tým problémom.
Deminger
Citace
Janci napsal:

Citace
_Deminger_ napsal:

Tak skús nasimulovať (sám) ten istý závod ako jazdíš na GR s tým istým autom, ale bez GR. Proste to len tak prejsť, či ti to bude niekde lagovať alebo nie. Ak zistíš že áno, tak potom vieš že chyba je niekde v textúre mapy, prípadne v grafickom spracovávaní výkonu počítačom keď jazdíš danú trať. Ak tie problémy nenastanú, tak zase vieš, že to robí v tom prípade keď má tvoja grafika vykreslovať viac objektov (vozidlá súperov).

Stáva sa ti to aj pri hromadných závodoch? Ja si myslím, že práve nedostatočný grafický výkon (alebo schopnosť spracovať ho v tak starej hre) môže byť práve tým problémom.

Čo som si tak ja všimol tak mi to robieva keď sú v dohlade súperi. A admin závodoch mi to ide v pohode nechápem :D
Deminger
Myslíš Janci že by pomohlo keby odinstalujem staré a nainštalujem nejaké iné gta?
Tommy2
Napíš prosím ťa spec tvôjho PC, poviem ti, v čom je chyba. Môžeš mať poškodené HDD, starý ovládač grafiky, vypnutú afinitu, možností je vela
Deminger
Vyskúšal som vela veci no ani jedna nepomohla nakoniec som preinštaloval windows a ide to ako po masle môžte lock
Janci
Super že to fičí, problém vyriešený.
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%