Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

GTA SA hra
d0g_
Čau,
nedávno som si náhodou zavíroval počítač, tak som ho resetoval. Pomohlo to, no však počítač teda vlastne notebook Lenovo G50-30Mal predinštalovaný WIN 8.
A kedže som ho resetoval, tak sa mi vymazali všetky súbory, hry a dokonca aj GTA SA.
Chcel by som sa teda spýtať, či niekdo z vás nemá link na stiahnutie GTAčka. (Viem že je tu neaké pravidlo z warez linkami, tak keď tak do SZ.
Ešte raz ďakujem.
S pozdravom,

YRN]d0g.
Haf!
asthenic
Vzhladom na to, ze 90% (predpoklad) hracov celeho sa(mp) pouziva warez verziu, tak je toto pravidlo tak irelevantne, ze je to smiesne.

Nechapem co je tazke na tom, najst si niekde na nete download. Uz len sproste uloz.to mas k dispozicii. Ak nic nenajdes tak mi napis, poslem ti torrent.
MegaBite
Sice to nebude to co chceš, ale myslím, že by ti pomohlo spustit systém ze záchytného bodu, třeba měsíc předem. Je šance, že by se ti všechno z toho zachránilo. Podle toho co píšeš, tak není také jisté, zda-li nějaké zachytné body máš.
HARS
Stačí chvíli googlit a určitě najdeš. Pokud ne tak Torrent to jístí..
d0g_
Skusim ten torrent lebo som nasiel skror kazdy len patch...
PyroFire
Nemám odkaz odkud jsem to stáhnul ale mám to na flašce je v tom mód na quadu a je to v zipu takže jestli by jsi to chtěl tak mi napiš do sz

img.tpx.cz/uploads/yf%C2%A7hlk%C2%A7x%C5%AFgj.png

2015 Správně
2016 Správně
2017 Správně
2018 Správně
2019 Mám ban
2020 Správně
2021 Správně
Janci
Dlhodobo neaktívna diskusia. Uvažujem ako vyriešenú, na požiadanie v SZ možno odomknúť.

Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů