Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Tuning - zobrazovanie položiek
Loly
Ahoj mám taký problém že v /tuning -> Vybrat tuning mi neukazuje texturu danej položky, viac screen.
img.tpx.cz/uploads/samp - tuning.png

ďakujem za každú radu ako to opraviť, ak sa to nejak opraviť dá.

S pozdravom Loly Hi
JohnyStar
Citace
Loly napsal:

Ahoj mám taký problém že v /tuning -> Vybrat tuning mi neukazuje texturu danej položky, viac screen.
img.tpx.cz/uploads/samp - tuning.png

ďakujem za každú radu ako to opraviť, ak sa to nejak opraviť dá.

S pozdravom Loly Hi

Ahoj, nemáš nejake Cleo módy? jestli jo může to být tím. Ale jinak mi přijde nejlepší řešení reinstall hry.
PyroFire
Zkus si nastavit v nastavení vyšší rozlišení hry

img.tpx.cz/uploads/yf%C2%A7hlk%C2%A7x%C5%AFgj.png

2015 Správně
2016 Správně
2017 Správně
2018 Správně
2019 Mám ban
2020 Správně
2021 Správně
Loly
Johny - žiadne cleo by som mať nemal, no je možné že mám keďže je to sťahované z uloz.to
Pyro - skúsil som a nepomohlo
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
PyroFire
Mě to taky neukazovalo koupil jsem po 7 letech novou grafiku dal jsem si nejvyšší rozlišení a ukazuje se mi to tam ale když se mi to neukazovalo tak jsem to nějak neřešil

img.tpx.cz/uploads/yf%C2%A7hlk%C2%A7x%C5%AFgj.png

2015 Správně
2016 Správně
2017 Správně
2018 Správně
2019 Mám ban
2020 Správně
2021 Správně
Loly
Akože není to nejaký velký problém, len som chcel vedieť prečo to mám inak ako ostatný, chápeš.
Gameluner
Zdravím,

~> Nevím, nějak moc se v tomto nevyznám, ale nemáš to třeba někde změněný? Jako takhle, reinstall by měl pomoct. :D

Zatím. Hi
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
Rich
Takto ak nemáš original tak je možné,že to nemáš celé.Ja mám original a žiadne problémy nemam.
Nemáš ani textúry upravené? Efekty?Máš čistú hru nemáš tam nič zmenené ani blood effect ani nič ? Ak naozaj nemáš žiadne dodatočné efekty tak to musí byť tým,že máš nejakú šuntu z internetu :D
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Loly
Asi to bude tým že to mám z netu, nejak extra to riešiť nebudem, není to nič podstatné. Dík za rady, môžte lock.
Tearsko
akú máš nastavenú kvalitu textúr?
Janci
Citace
Tears napsal:

akú máš nastavenú kvalitu textúr?

Tvoje otázky tu dlhodobo nikoho nezaujímajú a preto si myslím, že je najvyšší čas to tu uzavrieť. :D

Dlhodobo neaktívna diskusia. Uvažujem ako vyriešenú, na požiadanie v SZ možno odomknúť.

Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů