Informace o serveru
Číst diskuzi
Závažny problém
|
|
Deminger |
Přidané 12.05.2018 15:53
|
Založený: 15.10.16
|
Čaute mam nasledovný problém. Reštartujem ntb a pri zapínani mi to píše, že je tam nejaká chyba s ktorou si Windows neporadí a ze v nasledujúcom okne zadajte vypnúť. (niečo na ten štýl) potom sa mi zobrazí toto: Tak som dal teda vypnúť a už to trvalo akosi dlhšie tak som vedel, že je niečo zle. Potom som ho znova zapol vyskočilo mi to isté čo hore. Klikol som na "pokračovať " po dlhšej dobe ma to hodilo na plochu kde mi najskôr nereagovala ani myš potom už začala našťastie ísť ale trhala sa. Keď som chcel na niečo kliknút tak to nereagovalo a tak je tomu doteraz takže na tom ntb nemôžem nič spraviť. Nejaké rady co by som mohol spraviť? Vopred ďakujem. //mobil tak sry za chyby keď tak |
|
|
SEID |
Přidané 12.05.2018 15:57
|
Založený: 26.04.18
|
Pravdepodobne nejaka chyba vo win suboroch. Safe mod dokazes spustit bez problemov? Dostan sa niekam na plochu (normal. rezim, alebo safe). WIN + R -> napis "msconfig" -> enter V zalozke boot ak mas predvolene Safe bot, tak vypni. V zalozke general zvol Normal startup. Restart a daj vediet. // mobil Upravil/a SEID dne 12.05.2018 16:04 |
|
|
Deminger |
Přidané 12.05.2018 16:26
|
|
Citace SEID napsal: Zatial sa mi nechce načítať obrazovka.. Ak sa načíta (keď vôbec ) spravím co si písal a dám vedieť |
|
|
SEID |
Přidané 12.05.2018 16:36
|
|
Jop rozumiem, preto som sa pytal na safe mode, to ti pojde (aspon by malo) ist rychlejsie. Tam sa dostanes z tej modrej obrazovky. Odstranit potíže | Upřesnit možnosti | Nastavení spouštění A restart Potom uz len F4 (samizda) pre spustenie nudzoveho rezimu. |
|
|
Deminger |
Přidané 12.05.2018 17:41
|
|
Citace SEID napsal: Tak už ma to teraz nechce ani na plochu pustiť jedine toto |
|
|
SEID |
Přidané 12.05.2018 18:17
|
|
Ajajaj, tak to budú porušené win súbory. Sú 3 možnosti: Kompletný factory reset (Windows dostaneš do výrobného stavu a prídeš o všetky dokumenty, aplikácie a nastavenia) - toto zaberie vždy akurát musíš zálohovať všetko o čo nechceš prísť Čiastočný factory reset (Windows sa pokúsi dostať do výrobného stavu so zachovaním všetkých tvojich dát, aplikácií a nastavenia) - nemal by si prísť o žiadne tvoje dokumenty // ja však vždy pre istotu zálohujem aspoň to dôležité Pokúsiť sa o Startup Repair (Windows sa pokúsi vyriešiť problém s jeho chybnými súbormi) - ja by som išiel postupne a začal by som týmto. Startup Repair spustíš následovne. Na tej modrej obrazovke z fotky daj Riešiť problémy. Následne by si mal mať 2 možnosti Resetovať PC (1 a 2 možnosť) a Advanced options (netuším ako to je v slovenčine - Pokročilé nastavenie?). Daj Advanced options a tam zvol Startup Repair (opäť neviem ako v slovenčine, ale trafíš podla ikony, screen prikladám. Skús nechať prebehnúť proces a daj vedieť |
|
|
Deminger |
Přidané 12.05.2018 18:32
|
|
Citace SEID napsal: Toto mi vybehlo po tom startup repaire : |
|
|
asthenic |
Přidané 12.05.2018 18:40
|
Založený: 29.06.12
|
Mas tam presne napisane co mas robit. Vzhladom na to ake rozsirene moznosti ma Windows 10, je najjednoduchsie vyriesit problem. Nemusis ani pisat na nejake amaterske forum SP, mas k dispozicii oficialne Microsoft forum s podporou ceskeho jazyka, kde ti ludia odpovedia do hodiny. Ten restart by mal v jednoduchych problemoch pomoct vzdy, ak nie, napis tu co ti to urobilo a zatial svoj problem napis na Microsoft forum. |
|
|
SEID |
Přidané 12.05.2018 18:50
|
|
Daj reštartovať. Málokedy sa podarí Windowsu analyzovať a následne opraviť súbory. Preto budeš musieť použiť ideálne 2. volbu a to čiastočný Factory reset. Predtým však odporúčam zálohu dôležitých dokumentov na USB, alebo externý HDD. Ak sa nedostaneš na plochu, budeš musieť ísť do Safe modu: Opäť klikni na Riešiť problémy -> taktiež Advanced options (Pokročilé nastavenia) -> Startup Settings (prikladám screen) -> Restart Na ďalšej modrej obrazovke F4 Enable Safe Mode (prikladám screen) Startup Settings Safe mode Urob zálohu a potom opäť z modrej obrazovky: Riešiť problémy -> Reset this PC -> Keep My Files (svk = Ponechať moje zložky?) Malo by to hodiť PC do výrobného stavu s ponechaním tvojich súborov a aplikácií. Ak nie máš zálohu |
|
|
Janci |
Přidané 20.08.2018 09:38
|
Založený: 29.01.12
|
Dlhodobo neaktívna diskusia. Uvažujem ako vyriešenú, na požiadanie v SZ možno odomknúť. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasůAno, miluji nakupování dárku
2 HlasůNe, je ještě čas
14 HlasůNechávám to na poslední chvilku
14 HlasůHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
19 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články