Informace o serveru
Číst diskuzi
Neustále padá hra
|
|
RocketLauncherSs |
Přidané 28.07.2018 21:10
|
Založený: 19.02.11
|
Ahoj poradci, mám otravující problém, u kterého Vás prosím o pomoc! V náhodných intervalech na náhodném místě mi spadne hra a hodí mne na plochu bez jakéhokoliv hlášení. Na dolní liště poté vidím zapnutou hru (ikonku) tak na 1 vteřinu než zmizí úplně. Módy žádné nevedu, hru mám koupenou na steamu. Klienta staženého zde ze stránek. Windows 10 a vše pravidelně aktualizované! Je dost otravné, když Vám každou pul hodinu spadne hra a ani nejeví známky příčiny. Nerozumím tomu... prosím poraďte. |
|
|
Vikush |
Přidané 28.07.2018 21:39
|
Založený: 07.01.14
|
Presne toto isté sa robilo mne, zrazu mi z ničoho nič minimalizovalo hru, niekedy mi hneď potom padla bez hlásenia o chybe a taktiež nemám žiadne módy, v mojom prípade pomohol update windowsu. Poprípade skús aktualizovať ovládače, hlavne grafický. Reinštal hry si asi skúšal, však? //E: Aby si si nemyslel, viem, že píšeš, že máš všetko pravidelne aktualizované ale určite si to ešte pozri, hlavne ak to aktualizuješ nejakým programom a nie osobitne. Alebo skús reinštal grafického ovládača. Poprípade ma napadlo, nenainštaloval si si nejaký program v blízkej dobe, resp. od kedy ti to robí? Upravil/a Vikush dne 28.07.2018 21:56 |
|
|
ATomas |
Přidané 28.07.2018 21:54
|
|
Nejspis mas v PC nejaky software ktery te hazi na plochu. Mozna bych si prekontroloval bezici aplikace |
|
|
RocketLauncherSs |
Přidané 28.07.2018 22:30
|
|
Preventivně dávám Windows Update a kontroluju grafické aktualizace skrz samotný ovládač od AMD. Nepoužívám žádné programy třetí strany k aktualizacím, není k tomu důvod je používat. Od doby, co mám novej herní stroj (3 rokem), se kompletně vyvaruju jakémukoliv Warezu. Hry i programy poctivě kupuju. Každopádně Windows Update mi před chvilkou nabídl kumulativní aktualizaci pro systém. Pravdou také je, že při instalaci GTA San Andreas ze steamu nebylo možné detekovat gta.sa.exe - musel jsem z netu stáhnout non-steam gta.sa.exe, abych vůbec mohl GTA nainstalovat. Smazal jsem několik her a programů, které nepoužívám. Týpek v shoutboxu mi tu sděluje, že mu při tomhle problému pomohlo mít cracknutou verzi GTA SA, protože steam nabízí nějakou špatnou verzi. Nechce se mi zas stahovat a riskovat kvůli Torrentům, ale abych tu mohl zase hrát, nejspíš mi nic nezbývá... :-( Budu i nadále monitorovat problém. Dám vědět... Upravil/a RocketLauncherSs dne 28.07.2018 22:32 |
|
|
oldaccount |
Přidané 28.07.2018 22:31
|
Založený: 24.07.16
|
Dokud jsem měl steam verzi, dělalo mi to to samé. Problém je na straně Steamu.. Mají v té jejich verzi nějakou chybu, protože když jsem si gta stáhl z torrentu a následně cracknul, přestalo to a nyní mi to padne maximálně jednou za den a to už musí být. |
|
|
RocketLauncherSs |
Přidané 29.07.2018 00:07
|
|
Díky hoši za zprávy a linky. GTA SA stažené, nainstalované a připravené na test. Dávám tomu poslední naději. Jestli se mi ale podělá něco v PC, tak Vám pošlu účtenky... *Tu sem* Velké díky! Hra mi už nepadá! Problém solved Upravil/a RocketLauncherSs dne 29.07.2018 14:32 |
|
|
Janci |
Přidané 20.08.2018 09:43
|
Založený: 29.01.12
|
Problem solved, |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?