Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Editace videí - v čem?
RocketLauncherSs
Ahoj lidi,
po dlouhé odmlce bych chtěl občas natočit nějaké video. Když jsem si dával pauzu, bylo odinstalováno vše. Nyní bych rád znovu začal. Zajímá mě, jaký program je momentálně nejlepší na editaci videí? Pro úpravu hudby používám Audacity. Kdysi jsem HODNĚ používal Sony Vegas 9, nasolil do něho spoustu efektů s přechody a dalšími tweaky... je pořád na scéně?
Na snímky a natáčení používám Fraps, ten mi zkrátka vyhovuje. Jednoduchý! Zkrátka zapnu, zmáčknu a jedu.
Děkuju za rady !
Mixer
Tak dneska se pořád na sp používá nanejvýš Sony Vegas akorát tak od verze 13 do nejnovější krom pár výjimek co dělají v trošku těžším programu Adobe after effects.Jinak se nic nezměnilo. Vítej zpět
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
Deminger
Určite sony vegas.Ale dlho som používal aj Camtasiu 8 len sa mi z ničoho nič vypne v strede editovania tak som prešiel na sony.
CpT
Odporúčam sony vegas alebo adobe premiere pro
Spamer
Sony Vegar 13+ , Adobe Premiere Pro a adobe after effects
Za mňa je najjednoduchši Vegas teraz sa učim v premieri z dovodu rychlého renderu ale je to tám dosť zložité
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
Arbys
pokud se naucis s premierem, budes mit vystarano na vse, co budes potebovat editovat, v nem se editujou treba i veci co jdou do televize a kdyz nebudes chtit nejake extra slozite efekty, vystacis si jen se samotnym premierem a ani nebudes potrebovat after effects
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
pirat
Moavi Video Editor 14 plus crack najdes hoci kde a jednoduche a pekne videa sa v tom robia
Ajtak
z vlastní zkušenosti ti můžu doporučit jako všichni ostatní ten Sony Vegas 13
ale pokud chceš něco jednodušího tak Filmora taky není špatná.
Samozřejmě výběr si jak chceš ty každému vyhovuje něco jiného Smile
RocketLauncherSs
Děkuju všem za doporučení! Omrknu si veškerá Vaše doporučení. Mrknu na SV a pokud se mi nebude zdát, přejdu na více propracovanější AP.
Chtěl bych si ty programy koupit, když je budu používat. Nerad bych si zasvinil PC.
Jenom mě na Adobe štvou tím, že chtějí předplatný ke všem těm super duper programům........ když tak bezproblémovej link (pokud máte) SZ prosím. Smile DÁKY! Pivo
Upravil/a RocketLauncherSs dne 01.08.2018 15:05
Janci
Zakladateľovi bolo odpovedané, diskusiu považujem za uzavretú. Na požiadanie v SZ možno odomknúť.

Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů