Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Otázky technického charakteru
HaaBee
Čaute, neviem, že kde presne sa tu viem na toto opýtať, tak to prípadne presuňte... Smile

1. Dá sa nejak získať log k hre? Viem adresár, kde by tento súbor s logom mal byť, ale tam nič také nemám.
Akože je to v podstate blbosť, ale občas by som si rád pozrel nejaký chat aj po tom, čo mi to padne alebo idem off.

2. Ide nejako "spustiť" kopírovanie do hry (pomocou CTRL+V)?
Niekedy mi do hry ide CTRL+V nejaké texty, inzeráty, automatické správy, atď., ale čoraz častejšie mi proste CTRL+V v hre nefunguje... Dá sa to nejak opraviť alebo spustiť, aby to šlo?

Ďakujem za váš čas a prípadnú pomoc! Smile
Skylake
Ahoj,

chatlog najdeš normálně v Dokumenty - GTA San Andreas User Files - SAMP - chatlog.txt. Akorát ten se ti nahrazuje po každém připojení. (Po připojení se smaže starý a máš už tam jen nový)

S tou druhou věci nevím, jak bych ti pomohl. Nikdy jsem s tím problém neměl. Kdyžtak zkus google, třeba ti něco řekne... :D

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25261
↑ VIZITKA ↑

| Soukromá zpráva | DC - skylake5588 |

» SuperPařba since «
2016
HaaBee
Citace
Skylake napsal:

Ahoj,

chatlog najdeš normálně v Dokumenty - GTA San Andreas User Files - SAMP - chatlog.txt. Akorát ten se ti nahrazuje po každém připojení. (Po připojení se smaže starý a máš už tam jen nový)

S tou druhou věci nevím, jak bych ti pomohl. Nikdy jsem s tím problém neměl. Kdyžtak zkus google, třeba ti něco řekne... :D

Ja viem, že kde by sa to malo vyskytovať a práve v tejto zložke, ktorú píšeš, mám len "USERDATA.DAT" a nič iné. Skúsim ešte vytvoriť ja ten súbor "chatlog.txt", že či náhodou nezačne do toho zapisovať, ale pochybujem. :D
HaaBee
Nepomohlo mi to, chatlog.txt sa nezačal zapisovať, takže ak niekto vie nejakú pomoc aj s týmto, tak uvítam a tiež s tým kopírovaním spomínaným vyššie. Smile Ďakujem.
Baseball
Ahoj,
máš oficiální verzi SAMP a nějakou normální verzi GTA? Případně co máš za OS?

+ přesouvám do diskuzí o PC, třeba má někdo zkušenost s obdobným problémem.
MaReK_
Dlhodobo neaktívna téma. SZ keď to potrebuješ znovu otvoriť.
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně