Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Nový klient - inštalácia a problémy
Miyu
Pokiaľ zakladám toto téma v nesprávnej sekcii, prosím moderátorov, aby ju presunuli. Taktiež sa ospravedlňujem za spam obrázkov, ak by to nejak zaťažovalo niekomu načítanie stránky tak prosím moderátorov aby editli príspevok a ponechali z obrázkov len odkaz. Ďakujem. Smile

Zdravíčko,

Pri inštalovaní nového klienta ani mňa neobišli problémy.
Rad radom sa mi zobrazovali errori, no nakoniec sa inštalácia podarila. Bohužiaľ potom vznikol ešte jeden problém, ktorý neviem, ako riešiť. Preto sa obraciam sem a dúfam, že sa nám to spoločne podarí.

Rád by som tu ale ešte uviedol problémy, ktoré nastali pri inštalácii a aj ich dôvod. Bude to aspoň informatívne pre ostatných.
__

Najprv som si stiahol nový klient, z tejto stránky z článku.
Skúsil som to inštalovať tak, že ešte 0.3.7 verziu (predošlú) som mal nainštalovanú (ktorú som nemal otvorenú počas inštalácie - podľa návodu). Vtedy mi hneď na začiatku inštalačného procesu ukázalo nasledovný error:
i.postimg.cc/jjZpYhsc/jjhkjl.png
Po kliknutí na OK sa inštalácia prerušila.

Pomyslel som si, či náhodou nebude problém to, že mám nainštalovaný starý klient. Tak som si to odinštaloval a skúsil som to znova. Vtedy sa mi objavil podobný, ale zároveň odlišný error:
i.postimg.cc/pLxjgfcp/ftdrsd.png
Tuším tento sa spomínal aj v článku s návodom inštalácie.
Písalo sa tam a to som aj spravil, aby sa klikalo na Ignorovať. Tento Error sa jednotlivo zobrazoval po klikaní na tlačítko ignorovať, akurát sa to týkalo zakaždým iného súboru (celkovo všetkých, ktoré sa majú naištalovať). Jedna vec je, že tým, keď klikám na Ignorovať, tak automaticky preskočím - zamietnem inštaláciu daného súboru.

Už len to, že jeden keby sa preskočil, tak by to narušilo správny chod klienta, ale vzľadom na to, že som bol nútený takto odklikať všetky, tak sa vlastne nič nenainštalovalo. Tento Error bol vlastne nakoniec taký istý, ako predošlí, akurát v rozšírenej podobe. Riešili sme to s Baseball-om chvíľu, no bohužiaľ sme nevedeli čo k tomu. V tej chvíli mi vyskočil oznam o Windows update a ako som zabrúsil pohľadom do rohu, tak mi zaiskrilo v hlave. Antivírus.

Tí, ktorí nevedia, tak aj vstavaný antivirus Windows Defender má po novom funkciu Ochrana proti Ransomware. Táto funkcia funguje tak, že v nastaveniach na vlastnoručne vybrané priečinky si nastavíte zvýšenú ochranu - monitorovanie. Defender vám potom bude chrániť ten priečinok a všetko v ňom pred neoprávnenými zmenami.

Ja som to mal nastavené na priečinku, do ktorého si inštalujem hry. Vypol som to - Solved. Ďalší pokus o inštaláciu bol úspešný.
Tí, čo to používaju, prosím skontrolujte si to, keď sa vám objaví táto chyba.

Teraz prosím o pomoc. Sad

Keď som sa ale pokúsil pripojiť na server, čakalo ma ďalšie error okienko:
i.postimg.cc/wMbp2hBf/feyfafa.png

Viete niekto, čo s tým?
Dopredu ďakujem za odpovede.
asthenic
Unable to execute je velmi siroky pojem.

1. Povol spustanie SA a SAMPu ako admin
2. Vymaz gta_sa.set

Single bezi normalne
MaReK_
Všetko odinštaluj/nahadž do koša, aj z dokumentov zložku GTA.

Upravil/a Baseball dne 09.12.2018 17:12
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně

king
Miyu
Ďakujem, skúsim to a dám vedieť. S mojim San Andreaskom si ale nemyslím, že by mali byť nejaké problémy, pretože to mám origo, z CDčka.
Miyu
Zdravím, no nakoniec sa mi to podarilo spustiť, najprv cez moje GTAčko, ale začalo to potom bugovať, takže teraz to ide cez to, čo mi poslal MaReK_.

Bohužiaľ ani počas toho, keď som bol na svojom a teraz ani na Marekovom, keď prídem na server nevidím z noviniek (neviem, čo všetko tam bolo) napríklad spomínany nový tachometer (vidím všetko po starom).
Taktiež mám problém mimo noviniek, nevidím pri firme vozidlá.
Ani keď ich dám respawnúť. Z noviniek mi ide zatiaľ čo som videl nový login screen, ukazujú sa mi daily eventy a ostrovy (ešte som z nich žiaden nevidel, ale pri použití príkazu sa mi začali sťahovať).
Pandy
Citace
Taktiež mám problém mimo noviniek, nevidím pri firme vozidlá.

Příkaz /zrusmisi jsi zkusil? Protože ono to někdy háže do Virtuálu, proto nevidíš auta na mapě.
Miyu
Wery - Nie, pretože ono sa mi to neukazuje od začiatku - od prihlásenia. Odišiel som preč, od warpoval a spawnol sa späť tam, odpeškoval a prišiel tak aj späť a aj tak nič.

Edit - JA: Taktiež som kukal či náhodou vlastník firmy neodstránil - ukryl vozidlá a nič som nenašiel o tom a taktiež vo firme tie vozidlá boli. Taktiež, nejde o autá ale o lode. Okrem tých firemných vidím každé.
Upravil/a Miyu dne 11.12.2018 18:41
MaReK_
Vybavené cez Skype. Lock!
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně