Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

samp pada pred prihlasnim
biatec
zdar,ako som nainstaloval noveho klienta na PC mi samp pada,ked sa napojim do hry,spadne do windowsu s hlaskou
sa-mp frame node name was too long (30) samp must exit

na ntbk mam tuto istu verziu,a tam mi to ide.skusal som aj z ntbk dat gta do PC,ale aj tak mi to tak isto pada.

co som pozeral na weboch,ze to zapricinuju dake mody a staci ich vymazat,ale neviem o tom ze by som mal dake mody na modely aut a podobne,aj v gta zlozke neviem nikde nieco najst co by to ako malo sposobovat.
ak mate dake rady uvitam.

pred nainstalovanim klienta mi to islo normalne.
asthenic
Backup modov/modelov sa uklada do Tempu. Dostanes sa tam cez win+r, tam napis %appdata%, chod o jednu zlozku spat, tam najdes Local, dalej VirtualStore a v nom Program Files kde bude zlozka Rockstar Games, tam vymaz gta3.img
pirat
tak sefe aby som ti ujasnil tuto situaciu .cs subory na 0.3.7 nefunguju na 0.3 to može byt aj tym že si si tam dal nejake auta timecyc hocijakou upravou hry ciže asi jak pisal kamarat hore vymaž to gta3.img na tvojom mieste by som odinstaloval a nainstaloval celu hru a vyhol by som sa veciem typu gnrl particles effects atd hra ti moze padat aj pre blbu ikonku.Dufam ze ti to pomohlo.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%