Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Neustále padanie hry
Rich
Čau, mám také podozrenie, že jak sa mi sťahovali tie ostrovy, tak odvtedy mi sústavne padá hra. Doteraz mi vôbec nepadala hra, všetko bolo normálne, jak vyšla RZE10 a spolu s tým aj nová samp verzia, tak mi stále padá hra a moc a mi to teda neľúbi. Potom musím len počítač reštartvať.
Neviem, či to je tou RZE 10 alebo novým klientom, každopádne nemáte s tým niekto nejaké skúsenosti? Počul som niečo o anti crasher, ale to mi moc nevonia, robí to aj vám?
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Pandy
Ahoj,
vyzkoušej vymazat stáhnuté textury ve složce "cache" -> Dokumenty -> GTA San Andreas User files -> SAMP -> cache. A poté si je po přihlášení na server stáhni znovu.

Mě i lidem, kteří to udělali, to jede o něco lépe. Ono stačí, že se třeba načetla jedna textura zle a dělá to nepořádek. I já jak to mám po druhé stažené už mi hra nepadá.
Kdyžtak dej vědět Smile
Rich
Ahoj, skúsil som, ďakujem za podrobný návod + grafické spracovanie :D
Zatiaľ žiadne problémy, môžete lock, keď tak sa ti ozvem na FB. Smile
Díky ešte raz. Good job!
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%