Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

rozlisenie
destiny-
zdar , mam male rozlisenie a ked dam na full klk mozem dat a povoluje mi to tak mi sampko potom nejde spustit

rady nejaky ?
Tearsko
nejde spustit znamená čo ?
destiny-
Kliknem na samp - sp - a nespusti vobec nic , akokeby som na nic neklikol , sanozrejme mi povies ze mam hrat na to malpm rozliseni ale led mozem hrat na vyssom tak preco hrat na tom mensom Smile
//mobilcek
asthenic
Ake je to rozlisenie?
Spamer
Niekedy sa môže aj nemusí stať že monitor ti nevezme aj podporovane rozlíšenie mne sa dosť stáva že keď si dám maximálne rozlíšenie tak mi ho hodi do 4:3 aj keď monitor je 16:9 (1366x768) najviac sa mi to stava u fortnitu a H1Z1 že mi to hodí do 4:3 alebo pár krát sa mi stalo aj v GTA že keď som hodil to maximálne rozlíšenie 1366x768 čo mi podporuje monitor tak mi proste monitor povedal že mam nastavene väčšie rozlíšenie a nepustí ma to alebo mi proste nepustilo GTA lebo mi hneď vyplo monitor z upozornením.

//e. skús si dať o triedu nižšie rozlíšenie či ti to pôjde spustiť ak nie tak potom je chyba niekde inde

a ešte dodatok iné hry ti idú vtom maximálnom rozlíšenie ?
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
destiny-
Mam ntb , ine hry (lolko) idu normalne na tom najvacsom a tears teraz hram 800x600 ale max mam 1366x768
pirat
skus toto https://youtube.com/watch?v=tnnQQOdvPeY
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas