Informace o serveru
Číst diskuzi
chyba pří hraní super pařby
|
|
pepa150cz |
Přidané 22.12.2018 21:02
|
Založený: 28.02.18
|
zdravím neporadí mi někdo co delat když mě to kickne za unacceptable nickname i když mám nick pepa150cz příkládám fotku co mi to hodí https://ctrlv.cz/Wljm Upravil/a pepa150cz dne 22.12.2018 21:37 |
|
|
Rich |
Přidané 22.12.2018 22:36
|
Založený: 21.12.16
|
Čauko, teraz ma počúvaj prosím Budem tento príspevok editovať, len mi odpovedz na otázky. 1. Máš verziu 0.3.DL ? 2. Zatiaľ sa len pre istotu uisti, že máš čisté GTA, bez módov, cheatov.. 3. Opakuje sa to? Skús to pár krát skúsiť ešte, mne sa to stalo iba raz, po druhom pripojení, reštartovaní počítača mi to už išlo normálne. S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasůAno, miluji nakupování dárku
2 HlasůNe, je ještě čas
14 HlasůNechávám to na poslední chvilku
14 HlasůHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
19 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články