Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

tachometr podruhy
danecek2003
Stále mi ten tachometr nejde normálně se to stahne a nemůže se to rozbalit, nevím z jakeho důvodu,
chtěl jsem i zkusit smazat ze složky cache tu ip co tam má být, ale ten problém je, že já tám nic nemám.
Můžu někoho poprosit o vyřešení téhle diskuze prosím?
Děkuji všem za odpovědi.
Upravil danecek2003 dňa 28.12.2018 23:30
Rich
Ahoj.
Ja už to mám nainštalované, rozhodol som sa ti teda pomôcť.
https://mediafire.com/file/4tbw38y6bc...7.zip/file
Stiahni tento zip priečinok, vytvor nový priečinok, ale nie .zip, ale .rar a do toho daj súbory v tom zipu.
Potom ten priečinok ( .rar ) daj do Dokumenty -> GTA SA user Files -> Samp - > Cache
Tam to daj a hraj.
Pekný deň, v prípade problémov sa mi neboj ozvať.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
danecek2003
díky za nápad ale nefunguje stahne ale pak to hned spadne cely gta při tom rozbalovani jak sekne skus něco jineho dík
Rich
Aké rozbalovanie myslíš? Veď to iba stačí nainštalovať jak som ti písal a nastaviť si ten tachometer v /nastaveni.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
ATomas
Rozbalovani toho tachometru trva nekolik minut, tak hru nech bezet a ono se t orozbali
Arbys
Nemáš náhodou SAMP Addon, popřípadě jiné mody? Já když ho měl, tak mi to taky nešlo rozbalit, takže popřípadě zkus odinstalovat všechny mody.
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
danecek2003
potřebuju někoho kdo bude mít zítra na mě čas a bude mi říkat co mám klidně přidu na ts superparby žadny mody jsem nenašel takže nevím co s tým je
skuste další řešení prosím
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov