Informace o serveru
Číst diskuzi
chyba pří hraní super pařby
|
|
pepa150cz |
Přidané 27.01.2019 13:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 7
Založený: 28.02.18
|
dravím neporadí mi někdo co delat když mě to kickne za unacceptable nickname i když mám nick pepa150cz příkládám fotku co mi to hodí https://ctrlv.cz/Wljm |
|
|
Hendy |
Přidané 28.01.2019 07:03
|
![]() ![]() Příspěvků: 1420
Založený: 04.03.18
|
Ahoj, neviem ti presne poradiť, ale unacceptable nickname = neprijateľná prezývka, no a v tom tvojom screenshote som videl že ti píše aké znaky máš použiť, a bolo tam 0-9 a to 150 ti mohlo brať ako číslo 150 a nie že jedna pat nula, takže skús to že to dáš na koniec mena napr. pepacz150 a uvidíš no, neviem ti presne poradiť, iba toto ma napadlo. Pekný deň praje HenDy. |
|
|
Tearsko |
Přidané 28.01.2019 07:28
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 8715
Založený: 07.03.12
|
Nechápem tvoje uvažovanie Hendy ale každopádne 0-9 znamená, že môžeš použiť tie znaky. V ľubovoľnom poradí a množstve v rámci rozsahu nicku 3-20 znakov myslím. K problému,to je tvoj hlavný acc na ktorom hrávaš a na ktorý ti predtým išiel login alebo ešte nemáš účet? Pripadne to. robia aj iné nicky? Zvyčajne sú 2 možnosti. 1)slabé pripojenie - v skratke zjednodušene: stratíš spojenie so serverom, ale je tam nejaký časový limit počas ktorého ťa berie že si ešte online a ak sa napojíš v tom čase alebo ťa automaticky začne reconnectovať tak sa môže stať že server vyhodnotil že hráč s takým nickom je na serveri a preto ťa nepustí na server. Skús skontrolovať pripojenie a pripadne ak si na wifi tak skús kábel. 2)zrovna bol hráč s takým nickom online Upravil/a Tearsko dne 28.01.2019 07:46 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
17 HlasůBudu s rodinou.
13 HlasůVelikonoce neslavím.
11 HlasůMám jiné plány.
13 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online