Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Fps dropy/lagy pocas hrania
rekter
graficka karta : nvidia 950m
procesor: i5 6300 HQ

Počas hrania /robenia misií/ hrania eventou
sa mi obćas (aj ćastejśie) stáva źe mi to sekne
ako dokaz mam nahravku
ćasy kedy to sekne
0:55 (2 zaseky)
1:21 (dost vyditelný zasek)
a 1:51 (celkov vyditelný)
zvyšok videa dopozerať netreba
dakujem za info ohladom mojho topicu
rekter
video pošlem cez youtube link -,- :D
rekter
https://youtube.com/watch?v=nAARrglA2b0&feature=youtu.be
Upravil/a rekter dne 05.02.2019 18:15
pirat
sefe za prve sorry ale musim ti to povedat aby si to do buducna vedel sekanie hry moze byt od hocicoho keby som sa spytal vzhladom na co tak by som si mohol odpovedat kludne aj internetom ak chapes co myslim konkretizuj to.Nabuduce nezabudaj k grafike dopisovat mhz.Je to jednoducho diskom mas ho pomaly chod do spravcu uloch najdi si ako sa vola daj si meno do gogle a tam ti to vypisie kolko ma mb/s alebo najčastejšie je to počet otáčok za minútu (RPM). 5400 RPM disky nachádzame už len v low-end netbookoch, štandardom sú 7200-otáčkové disky. Vo vyššej triede sa stretávame aj s hodnotami nad 10 000 RPM.Je to iba tym mozes mat aj zly procesor malo si napisal o svojom pc cize s toho ti mozem dat iba teoriu.uz ked si budes kupovat disk preferujem ssd malo pamete velky vykon su aj take co mozu citat 1giga dat original herny disk.Pripadne si zameskal aktualizaciu softweru.Stiahni si nato nejaky updeater.
Upravil/a pirat dne 26.02.2019 02:47
Tearsko
Trepeš dve na tri a kopíruješ si blbosti z netu. Rozdávaj rady keď budeš tej problematike aspoň trochu rozumieť.

Podľa procaku je zrejmé že ide o notebook.
Ak je tam 7200rpm disk tak pre samp je to úplne v pohode. 10000rpm disk som v notebooku teda ešte nevidel neviem ako ty, maximálne tak v serveri.
Ak je tam aj 5400rpm disk tak stále to nemusí byť dôvod na lagy.

Hocaký updater si teda rozhodne nesťahovať akurát rozhasíš noťas. Keď už tak pre začiatok aktualizovať ručne ovládače z podpory noťasu.

Bez podrobnejšej špecifikácie noťasu, windowsu, stavu PC, nastavenia grafiky, kontroly teplôt pri zaťaži a rôznych testov môžeš teoretizovať týždeň a nikam sa nedostaneš.

Hlavne je ten hráč neaktívny a video nefunguje tak neviem čo tu stvaraš.
Upravil/a Tearsko dne 26.02.2019 07:54
Spamer
Ako napísal tears v notebookoch sa nachádzajú hdd typu 5400 & 7200rpm 10000 ťa zaujímať nemusí keďže to sú serverové HDDčka na GTAčko ti úplne stačí 5400rpm takže to ti lagy nebude spôsobovať (jedine že by bol nejako narušený) ďalej pozri sa či ti v správcovi úloh nejaký program nevyužíva nejakú veľkú percentuálnu záťaž pripadne vypni ten program a skús hrať.
ďalej ti to môže ako už písal tears robiť nejaká aktualizacia/driver počul som že niektorým sa stávalo že im hry začali lagovať po aktualizovaní najnovšieho DRIVERU na grafiku (nie toho čo je aktuálny dávnejšie) no ja som ten problém zatiaľ nemám mne väčšinou lagy na GTA spôsobovali buď Virusi alebo preplnený HDD (pár mb volné)
skontroluj si tieto možnosti a daj nám vedieť

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
pirat
Skus defragovat disk najdi si tutorial na yt.Tie veci o rpm som skopiroval z webu nech si to pozrie lebo ties som mal taky problem ze sa mi hra lagovaly pre stary disk.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%