Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Problémy s netom, volal som a nic
Bakerko
dobry den. mam problem.

asi vcera som si hral na sp grka a naraz som videl hraca ako je v esc a potom sa portol niekde daleko, hovoril som si klasiku. je to lager ale ked sa mi to stávalo každých 15sekund a videl som tak každého, niekedy sa neodoslala v ten moment správa tak som vedel ze je problem s netom. ping bol vporiadku, stale cca 20. Tak som volal:

ja: dobry den, seká sa mi internet na online hre.
Operator: pozeram sa a u nas by nemal byt žiadny problem, (medzi tým sa ma opytal o adresu atd aby vedel zistit co a kde)
Operator: skuste vytiahnuť wifi router z elektriny a pockajte 15sekund a znova ho zapojte. Ked to nepojde tak skuste vytiahnuť kabel a znova ho strcit do PC.

Vsetko som skúsil a znova nepomohlo, telka ide vporiadku aj net ale sp je pruser. Prosím o pomoc diky

edit: seka sa aj net
Upravil Bakerko dňa 15.02.2019 15:43
ATomas
Zkus nehrat na wifine (pripoj se kabelem) popŕipade nejaky kvalitnejsi modem. Ty za 1€ od poskytovatele stoji za prd to je dobry akorat na prohlizeni webovek.
Dalsi vec ze pokud nemas wifi soucasti PC a ma to nejak dodatecne (napr flash diskem) tak to taky stoji za prd. To ma zivotnost mesic a pul a pak to jde do kytek.
Bakerko
mam router ktorý je pripojení na moj pc cez kábel. Mam tam proste kábel.
ATomas
Citácia
XxTerzX napsal:

mam router ktorý je pripojení na moj pc cez kábel. Mam tam proste kábel.

Tak pak uz jedine vymenit tu krabicku no :D
Pandy
Zkus zakázat ethernet a zase ho povolit. Já s tím měla problém před 5 dny a od tý doby mi to jede v pohodě, ale ovšem každý problém žádá jiné řešení.
Tearsko
Ja mám konkrétne asus RT N12, mne s týmto problémom pomohol reset do továrenského nastavenia a následne aktualizácia na najnovší firmware a na novo som ho nastavil.
Bakerko
Ahoj tears. Mám presne ten istý router avšak reset továrenskeho nastavenia nevidím. Kde ho nájdem?
pirat
Za prve ten co ti povedal vytiahni router z eletriky musel byt utra **** za prve router ma bud taku gombicku v zade valcoveho tvaru alebo dierku kde je vo vnutri cudlik abo co tam je ktory resetujes pomocou ihly alebo tenkej veci lebo tam to je fakt uzke.Tie lagy možes mat preto neviem ci mas orange zabudol si to spomenut gratulujem komplikujes pracu,tym ze ty si skusal vypinat zapinat ruter (vytahovat ho zo zasuvky) jak mantak si mohol zameskat aktualizaciu.Ja vase problemi viriesim za 5s na webe.Moze ti to sekat pre toto neviem co vas ucia v skole...

1:Vadny ruter vadny port v ruteri
2:zle nastaveny ruter
3:zle nastavena frekvencia v ruteri
4:vadny kabel ci konektory na nom
5:vadna antena na streche na prijmanie internetoveho signalu(je nutna navsteva technika) tu uz svoj kabel nevytiahnes.Nie vsetko viriesis restartovanim ruteru.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%