Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

chyba při hraní na serveru super pařba
pepa150cz
zdravím neporadí mi někdo co delat když mě to kickne za unacceptable nickname i když mám nick pepa150cz

příkládám fotku co mi to hodí https://ctrlv.cz/Wljm
Rich
Môžem sa spýtať, z kedy je tá fotka? :D Pretože to musí byť dobre dávno, takže ak si to skúšal a znovu ti to napísalo, tak sa v prvom rade uisti, že spúšťaš SP cez 0.3 DL Samp klient.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
pepa150cz
fotka je sice trochu stará ale když sem to po dlouhé době dneska pustil tak to udělalo zase a i přeinstalování sampu nepomohlo i celého gta
MegaBite
Zdravím, zvol si jiný nick, účet s tímto nickem už existuje.

//Mohl bys ještě zkusit restartovat router, pokud změna nicku nepomůže.
Upravil/a MegaBite dne 23.04.2019 17:12
pepa150cz
na tom nicku mám nahráno něco přes 230 hodin a do ted to nedělalo
MegaBite
Já měl za to, že tě to do hry skoro nepustí ... Přiště to chce víc informací. V tom případě zkus restartovat ten router a pak se znova přihlásit.
pepa150cz
router sen restartoval ale nepomohlo to
Rich
A máš tu 0.3 DL verziu? Pýtam sa ťa druhý krát......
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
pepa150cz
ano mám verzi 0.3 DL
Rich
No tak už fakt neviem :D
Ešte mi pošli takýto obrázok z tvojho pohľadu, prosím ťa.
ctrlv.cz/shots/2019/04/23/n8FN.png

Len ak tam náhodou máš aj iné servery, názvy iných serverov, tak tie vymaž, nech tam je len IP SuperPařby, pretože by si porušil pravidlo ;)
S grácií Kytka pro tebe

//

//

Twixo38
Citace
Rich napsal:

A máš tu 0.3 DL verziu? Pýtam sa ťa druhý krát......

Radšej sa nevyjadruj, keby nemá 0.3DL nehodí mu chat zo serveru, lebo by ho hneď odmietlo.

A pepa ty skús prelúskať https://wiki.sa-mp.com/wiki/Common_Pr...n_Problems (client) a keď tak sa ozvi, keď nič nenájdeš.
Upravil/a Twixo38 dne 24.04.2019 07:37
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů