Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nejde mi internet
Mine
Hi
Mám celkom vážny problém s notebookom, nedá sa mi s ním nijak pripojiť na internet. Mám Win7. Skúšal som pripojenie pomocou USB modemu aj pomocou WiFi, obidve neúspešne. Počítač normálne ukazuje, že je to pripojené, ale nie je tam spojenie s internetom. Ten pomocník na diagnostiku problémov sietí mi prd pomohol, na internete som našiel len rady na konkrétny typ pripojenia, toto bude zrejme niečo všeobecné v ntb. Nechápem prečo, ako, keďže mi to fungovalo normálne, zrazu ma odpojilo a už bol problém na svete.
Máte niekto prosím vás nejaké rady na opravu? Každú uvítam.
Dík za pomoc
savage
Nazdar redneck,keby máš problém iba so sieťovkou prípadne len s wifi kartou,poviem ti vymeň jedno alebo druhé (oboje jednoduché). Ty však vravíš,že ani jedno nefachá. Mňa osobne by zaujímalo,problém je od kúpy? Prípadne ti to začalo robiť až niekedy teraz? Podľa toho "Win 7" som si však na 99,9% istý,že tu má niekto rád retro a zrovna ja to nebudem. Neviem či je tuna na SuperParbe trend existovať na šroťákoch dokým sa ešte vlečú,alebo som divný ja. Keď mám problém a nejde ho vyriešiť,problémovú vec vymením za novú.
Antihrdina
Odnést do autorizovaného servisu, výměnit síťovou/wifi kartu.
Mine
Citácia
Mňa osobne by zaujímalo,problém je od kúpy? Prípadne ti to začalo robiť až niekedy teraz?

Doteraz to išlo úplne normálne, predvčerom ma to zrazu nechcelo pripojiť nikam.
savage
Neodinštalovával si náhodou antivírus? Prípadne inštaloval/odinštaloval nejaké iné pochybné programy? Chyba to nemusí byť len fyzická aj keď ti poviem,že mi ruky nohy trhá predstava toho šroťáku. Stačí jednoduchý portable adware ako je adwcleaner a problém je na svete. (samozrejme ojedinele)

//Ak sa ale nemýlim,ty máš problémy s internetom dlhodobo,nemôže byť momentálne chyba aj na strane providera? Šprtal si do toho hlbšie? Napíš všetko čo vieš.
Mine
Podarilo sa mi vylúčiť možnosť chybného WLAN adaptér, keďže som sa s tým trocha hral (prehodil som to do druhého ntb) a tam to fachalo normálne. V nastaveniach sietí tiež chyba nebude, tam som to skúšal nanovo nastaviť niekoľkokrát ako to bolo pôvodne, a nič. Antivírus som neodinštaloval, ale sťahoval som zopár módov keď ma to zrazu odpojilo. Žeby to je tým?
Chyba na strane poskytovateľa to byť nemôže, na ostatných ntb mi jeden aj druhý internet normálne šiel.
savage
Myslím,že môže. Minimálne ak sú to rôzne inštalačky. Pokiaľ ti to nechytí antivir alebo sa ti to nepodarí opraviť "ručne" určite ti odporúčam zálohovať si dôležité veci a vyskúšať dať notebook do továrenských nastavení. Ešte viac by som ti však odporúčal reinštalovať celý windows ak si toho schopný,pokiaľ je to ako vravíš software chyba,toto bude sto percentným riešením.
Mine
Avastu sa podarilo detekovať nejaký AutoKMS.exe a už to ide zas v pohode. Vďaka za pomoc, môžete tu Lock! Smile
savage
Haha,takže tu niekto crackoval Office od Microsoftu a ako pekne sa ti pomstili :D Za málo,rád pomôžem.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%