Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Tov. Nastavenie
TheRaP
Zdravím,
Chcel by som sa spytať ako si môžem obnoviť môj Notebook do tovarneho nastavenia.
Poprosil by som nejaký jednoduchý návod :D
Anti
Reinstal winu :D
Luky_SVK
1. Z no­te­boo­ku od­stráň­te všet­ky exter­né jed­not­ky
2. V BI­OSe, v čas­ti MAIN, nas­tav­te hod­no­tu D2DRE­CO­VE­RY na DIS­AB­LED. Zme­nu uložÂ­te a rešÂ­tar­tuj­te no­te­book.
3. Nain­šta­luj­te Win­dows XP Pro­fes­sio­nal SP2. Po­čas in­šta­lá­cie časť dis­ku ur­če­nú pre dá­ta roz­del­te na dve rov­na­ké par­tí­cie. Par­tí­cia PQSER­VI­CE zos­tá­va ne­dot­knu­tá.
Upo­zor­ne­nie: Skon­tro­luj­te, či sa po­čas in­šta­lá­cie pri pre­roz­de­lo­va­ní par­tí­cií par­tí­cia 2 ja­ví ako disk C a par­tí­cia 3 ako disk D. Par­tí­cia PQSER­VI­CE sa mu­sí ja­viť ako disk F.
V prí­pa­de, že to­to ozna­če­nie ne­se­dí, skon­či­te in­šta­lá­ciu a spus­ti­te ju zno­va.
Stiah­ni­te si prog­ram Po­werQuest Par­ti­tion Tab­le Edi­tor z ad­re­sy
ftp://ftp.sym­an­tec.com/pub­lic/en­glish_us_ca­na­da/tools/pq/uti­li­ties/pte­dit.zip
4. a spus­ti­te ho
5. Po­mo­cou ty­pu ale­bo vel­kos­ti iden­ti­fi­kuj­te par­tí­ciu PQSER­VI­CE a zmeň­te jej typ z hod­no­ty 27 na 07 (In­stallab­le Fi­le Sys­tem NTFS)
6. Stlač­te tla­čid­lo Sa­ve Chan­ges
7. No­te­book rešÂ­tar­tuj­te a prih­lás­te sa s ad­mi­nis­trá­tor­ský­mi prá­va­mi
8. Par­tí­cia PQSER­VI­CE bu­de v tom­to okam­ži­ku vi­di­tel­ná a bu­de možÂ­né v nej lis­to­vať
9. Spus­ti­te Prí­ka­zo­vý ria­dok a pre­suň­te sa v ňom na par­tí­ciu PQSER­VI­CE (disk F)
10. Pre­suň­te sa do ad­re­sá­ra RY­TOOLS. Ten­to ad­re­sár ob­sa­hu­je via­cej sú­bo­rov
11. V prí­ka­zo­vom riad­ku na­píšÂ­te mbrwrwin.exe in­stall rtmbr2.bin. Tým­to nah­ra­dí­te ak­tuál­nu MBR špe­ciál­nou ACER MBR.
12. Mu­sí­te byť in­for­mo­va­ní o ús­pešÂ­nom ukon­če­ní úlo­hy
13. Par­tí­cii PQSER­VI­CE ne­mu­sí­te nas­ta­vo­vať jej pô­vod­ný typ (27)
14. RešÂ­tar­tuj­te no­te­book
15. V BI­OSe nas­tav­te D2DRE­CO­VE­RY na ENAB­LED. Zme­nu uložÂ­te a rešÂ­tar­tuj­te no­te­book
16. V ča­se zob­ra­ze­nia lo­ga ACER stlač­te ALT+F10. Spus­tí sa ob­no­va sys­té­mu z par­tí­cie PQSER­VI­CE, kto­rá je už za­se skry­tá.
17. Po­stu­puj­te po­dla po­ky­nov in­šta­lá­to­ra až sa dop­ra­cu­je­te k cel­ko­vej ob­no­ve sys­té­mu
18. Po­mo­cou ap­li­ká­cie eRe­co­ve­ry si vy­tvor­te zá­lo­hu sys­té­mu na DVD

Niečo som pozrel
Sh1TeRkO
:D :D :D Fakt jednoduché pre niekoho, čo možno ani BIOS nevidel. :D
TheRaP
Nikto mi zatial nepomohol :D
Luky v tom sa vobec nevyznam..
Sh1TeRkO
Najideálnejšie bude reinštalovať Win. Rýchle, lahké a efektné.
Luky_SVK
Ok tak to skús s tým reinstalom :D
TheRaP
Citace
Eddo napsal:

Najideálnejšie bude reinštalovať Win. Rýchle, lahké a efektné.

Keď mi daš uplne presny postup čo mam spraviť tak si to preinštalujem. :D
Sh1TeRkO
Aký máš Windows? 95, 98, XP, Vista, Win 7, Win 8 ?
Luky_SVK
Daj si CD s winom do PC a inštaluj :D
TheRaP
Môžete to locknuť spravil som si to. (dal som si to tovarne nastavenie)
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
7 Hlasů
26%
Budu s rodinou.
5 Hlasů
19%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
37%