Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Padaní internetu
NaChy
Dobrý Den SuperPařani

Potřeboval bych poradit, asi v neděli mi najednou z ničeho nic spadla hra tak jo v pohodě to se někdy stane.. pak jedu GRko a spadne to znovu tak jsem si říkal jo ještě dobrý a pak jsem koukl na net a nešel a nešel až asi na 10 jsem ho zapl.. řeším to už od neděle (vrátil jsem PC v čase, udělal jsem scan virů a malwarů, a všechno možné) ale prostě to nejde docela rád bych od Vás chtěl nějakou tu radu protože internet na tabletu jde úplně v poho takže si myslím že to bude asi vina PC.

Děkuji za odpověd [D]avE Pláču
thomas23
Ano, taky mám ten problém a týká se to pouze toho úžasného OS Windows. Na Linuxu, mobilu, televize atd... jede net bez problému... Dokonce se mi z ničeho nic více zatěžuje CPU. Bohužel nemám instalačku na Win, čili jsem byl nucen to jen dát do továrního nastavení a to jak je známo moc nepomáhá.

Čili opravdu nevím jestli je chyba na straně Windowsu (Což by jsem se ani nedivil) a nebo jestli se jedná o nějaký vir.
sK
Neddosuje ta niekto? :D
yaroush
Padá jen internet nebo celý PC?
Pokud padá celý systém tak zkus z bedny odstranit veškerej prach.
Teczka83
zkus taky poskytovatele, jestli není problém u něj
ViNceNzoSvK
Zakladatel nejavi zaujem o riesenie problemu. Pokial to uz nepretrava treba napisat. Lock! a presuvam do diskuse o PC
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
6 Hlasů
11%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%