Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Problém so zvukom
PaTreS_
Ahojte,
Hladal som tento problém v starých diskusiách, ale nejako som jedinečný a nevedel som ho nájsť :D
Takže,
mám taký problém, že vždy, keď hrám SP a volám s niekym, tak, keď dotyčný povie niečo hlasno (nie moc), tak sa mi jednoducho celý zvuk ako keby "sekne" alebo vypne. A naprávam to tak, že podržím skype a potom ho spustím. Po tejto akcii mi ide zvuk. Ale stále neviem, prečo mi to robí. Obávam sa. že je nejaký problém v notebooku a moc sa v ňom nevyznám.
ďakujem všetkým, kto mi hocijako pomôže. Sad To jsem nechtěl
f86
treba popozerat problemy na webe, mne sa to ešte nikdy nestalo ale ak ti funguje zvuk napríklad hry v pozadí a skype je seknutý tak vieš v čom bude chyba...
thomas23
Yes přesně jak říká kolega... Doporučuji přeinstalovat skype a jestli problém bude přetrvávat, tak zřejmě je chyba přímo v programu a nebo Ti to nezvládá zvuková karta.
yaroush
Mě to dělá taky. Prostě na pár sekund neslyším nic z GTA. Jede mi pořád TS, někdy skype. Neřeším to vůbec. Vždy to vypadne tak na 5-10 sekund.
PaTreS_
ďakujem Vám. No ja hrám, niekto nejako hlasno zakričí a vypne mi zvuk na skype aj na gta. To isté aj s filmom. Asi naozaj mi to nezvláda zvuková karta.
ViNceNzoSvK
Bud zvukova alebo zosilovac ,ale ak tito robi aj cez sluchatka tak potom je tam problem z vysokomi Db .
f86
4 dni bez komentara zakladatela topiku.

pre znovuodomknutie kontaktuj spravcu podstaty.

Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
6 Hlasů
11%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů