Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Video program
Majky_
Zdravím,
chtěl bych někoho z Vás poprosit, či byste měli nějakej program na editaci videa, kde je spousta grafických efektů.

Pokud možnost, Full a Free verzi Smile

Prosím o odkazy ke stažení, nikde jsem nenašel full & free kterej by fungoval tak jak má
SmouKy_
No, free a full programů které jsou dobré moc není,

V jednoduchosti - Movie maker

Když chceš teda ty velké efekty atd tak - Sony vegas ale to stojí nějaké penízky.
Ale kdo hledá najde, víš jak to myslím :D
Nuffik
Sony Vegas , jestli to chceš jednoduší , tak Windows Movie Maker.
kapr
Sony Vegas. Movie Maker je dobrý pro začátečníky, ale občas jsem měl chuť něco rozbít z toho jak furt zamrzal. :D
Majky_
Citácia
kapr napsal:

Sony Vegas. Movie Maker je dobrý pro začátečníky, ale občas jsem měl chuť něco rozbít z toho jak furt zamrzal. :D

Právě :D WMM Zrmzne a nehne se :D
Rap
Opět se přikláním (jako vždy) k Sony Vegas. Sám jsem s ním pracoval, máš tam efektů až moc ! Je to jeden z nejlepších programů na editaci videí.
Majky_
Citácia
MaXiKinG_27 napsal:

Opět se přikláním (jako vždy) k Sony Vegas. Sám jsem s ním pracoval, máš tam efektů až moc ! Je to jeden z nejlepších programů na editaci videí.

Jenže Free&Full verze neni, pokud se nepletu :D

Zas nevydělávám miliardy měsíčně :D
-Fico-
Ahoj,ak hladáš program na strih videa a nejaké tie jednoduché efekty tak ti odporúčam Sony Vegas hoci je jeho cena vysoká môžeš vyskúšať 30 dňový "Trial Version". No ak sa posnažíš tak si ho vieš aj cracknuť.

Ak už chceš ale kvalitnejšie efekty a prepracovanejšie video tak zvol Adobe Premiere,ktorý ma výborne možnosti no je trochu ťažší na porozumenie.

A ak chceš len čisto efekty na profesijonálnej úrovni tak Adobe Affter Effect no je dosť zložité sa v ňom naučiť robiť.
asthenic
Vegas, kvalita, síce za peniaze ale nie som úžerník. Potom ako písal kolega predo mnou, Adobe Premiere.
f86
...bolii ponuknute, na nete je kopec recenzii a pouzivatelskych videii.

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov