Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Crashování
Tom14
Čau, nepomohli mi rady v jiných topicách, tak tedy zakládám svůj, jde o to, že když spustím SA:MP tak všechno se načte, přihlásím se, v pohodě prostě, jsem na serveru 5 sekund a crash report, nevím co to je, tak jestli by mi někdo poradil.

Zkoušel jsem to i přeinstalovat, ale furt to stejný.
Sh1TeRkO
Zmeň kompatibilitu samp.exe na Windows XP SP3.
Tom14
Citace
Sh1TeRkO napsal:

Zmeň kompatibilitu samp.exe na Windows XP SP3.

Teďka to crashne při načítání Smile
Sh1TeRkO
Tak Windows ME / 98 - Pixlovi to pomohlo. Máš Win7 či XP? Poprípade skús nastaviť na Windows 7 / Vistu. Aspoň zistíš, či to je v tom.
Tom14
Citace
Sh1TeRkO napsal:

Tak Windows ME / 98 - Pixlovi to pomohlo. Máš Win7 či XP? Poprípade skús nastaviť na Windows 7 / Vistu. Aspoň zistíš, či to je v tom.

Tak jsem to zkusil, ale furt to crashuje, divné, nestávalo se mi to nikdy.

(PS: Mám Windows 7)
Sh1TeRkO
Stiahni si Iobit Uninstaller 3.2 tuším a odinštaluj GTA i prejdi skenom. Možno Ti ostali nejaké registre alebo niečo, ono to nájde. Vymaž a nainštaluj. Podotýkam nezabudni na dokumenty (User Files) a skús to nainštalovať na iné miesto, nie defaultne Rockstar / GTA.
Tom14
Citace
Sh1TeRkO napsal:

Stiahni si Iobit Uninstaller 3.2 tuším a odinštaluj GTA i prejdi skenom. Možno Ti ostali nejaké registre alebo niečo, ono to nájde. Vymaž a nainštaluj. Podotýkam nezabudni na dokumenty (User Files) a skús to nainštalovať na iné miesto, nie defaultne Rockstar / GTA.

Hele já tam nemohu najít to GTA ani mi to nenašlo v tom vyhledávači, jak to přesně mám udělat prosím?
Sh1TeRkO
V ovládacom paneli To vidno?

Máš vôbec inštalované GTA?
Tom14
Aha promiň, už jsem na to přišel, už jsem to odinstaloval.
Tom14
Ok, už to mám no každopádně, když to mám, pochopil jsem správně že i to user files, nebo to jenom přemístit?
Sh1TeRkO
Nie, keď budeš inštalovať GTA, tak upravíš cestu príklad len na (C: ), nie C:/Program Files/Rockstar Games/ GTA San Andreas. Ale to už asi nebude nutné, keď si to vymazal cez ten Iobit. Skús to nainštalovať a daj vedieť či to pomohlo.
Tom14
Už je to dobrý, ale počkám do zítřka, zatím prosím nedávejte Lock!, uvidím, jestli to pojede dobře nadále. Zítra napíšu a uvidím.
Sh1TeRkO
Chcem tu mať poriadok. Lock!
stinG_
na žiadosť zakladatela odomykám.
Tom14
Jede vše v pořádku, už jsem psal o Lock! v SZ.
Carter_
Citace
TomCZe napsal:

Jede vše v pořádku, už jsem psal o Lock! v SZ.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%