Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nejde myš na PC
dendo
Zdravím mám problém s myškou. Kúpil som si myšku http://alza.sk/connect-it-biohazard-mouse-cerna-d485087.htm#foto a nejde na môj pc nwm prečo mám win XP ale môj tatino má win 7 a tomu to ide na ntb tak nwm či je problém vo windowse alebo nemám aktualizované niake ovládače. Díky za pomoc Smile.
asthenic
Musíš mať v PC driver na tú myš, nájdi si na nete a bude Ti šlapať. Myslím teda.
dendo
ok diky moc skusim pohladat Smile
Sh1TeRkO
Na Windows XP neviem, je to zabudnutý OS (v mojom prípade). Ale ako píše Funnky. Treba ovládač myši. Buď Ti ho nahodí sám Windows, ale tipujem, že ti to nespravilo, keď Ti nejde, tak musíš manuálne nájsť na googli.
asthenic
Hoď názov myšky do Google a určite to nájdeš, malo by to ísť podla mňa na každý OS.
Sh1TeRkO
Pomohlo?
dendo
nie nepomohlo neni nato ziadny driver Sad
Ragnar
zkus to strčit do jinýho usb
dendo
EGGY nejde Sad vypisuje mi ze sa harver neda naistalovat.
Sh1TeRkO
Reinštalácia na ktorú si sa pýtal v SZ môže a nemusí pomôcť. Niečo Ti môže brániť, môže to robiť i po reinštálacií. Kedže nevieš nájsť driver. Bude zbytočné to kvôli myške reinštalovať. Ale ako chceš. Do polhodinky to máš.
dendo
Ok skusim aj to Smile
Sh1TeRkO
Takže konečný verdikt je aký? Nechám Ti to ešte odomknuté a potom sa pochváliš či sa Ti to podarilo spraviť?
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%