Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Nenačtení pevného disku
Fugi.
Zdravím,dneska večer se brachovi odpojila nabíječka od ntb a tak se vypl (baterka není v ntb ) Tak to zase zapl ale windows prostě nechce načíst,koukali jsme přes scener v čem je problém a tam že pevný disk selhal a nenačte to na plochu,zkoušeli jsme různé věci co ntb nabízel ale marně,teď zkouším něco oprava chyb načítá to hodinu a zatím nic.Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak to opravit.
Ruda
To mi dělalo u PC. Doporučuju obnovit systém ještě před tím než chceš lognout na plochu.
Pokud ale odešel fakt disk, tak jedině novej no.
Fugi.
Zkoušel jsem windows hodit do továrního nastavení,bohužel to ale nenačte kvůli disku.
Sh1TeRkO
Citace
Zkoušel jsem windows hodit do továrního nastavení,bohužel to ale nenačte kvůli disku.

Skúšal si obnovu systému?

Vybrať HDD a zapojiť?
Fugi.
Obnovu systému taky,to druhé nechápu jak myslíš.
Sh1TeRkO
Citace
Fugi. napsal:

Obnovu systému taky,to druhé nechápu jak myslíš.

HDD vybrať z notebooku a vložiť znova.
Fugi.
Matka mi nedovolí ho otevřít,protože je ještě v záruce :D
Sh1TeRkO
Citace
Fugi. napsal:

Matka mi nedovolí ho otevřít,protože je ještě v záruce :D

Sa mi nestalo, aby som stratil záruku skrz vytiahnutie HDD a následné vloženie späť. Ale ako myslíš. Skúsim pozrieť niečo iné.
Nejik
Co ti to přesně napíše?
ViktoreK
Mám podobný problém, řeším to už dva tejdny, a jelikož mam chytře veškerý data na disku s Win, tak jsem ztracenej :D
Že BSoD s "Video driver failed to initialize"
Ruda
Citace
Sa mi nestalo, aby som stratil záruku skrz vytiahnutie HDD a následné vloženie späť. Ale ako myslíš. Skúsim pozrieť niečo iné.

Když kupuješ PC nebo notebook v celku tak je tam plomba, která má zabránit tomu aby ses v tom PC vrtal, ale když to fakt uděláš tak ti pak nějaký milý pán z obchodu řekne že máš smůlu, protože se záruka nevztahuje na to PC, pokud tam není plomba.
yaroush
Když nedáš screen nebo popis toho proč to nejde tak ti nikdo neporadí....

Pokud je to v záruce tak to odnes do obchodu se slovy "je to rozbitý" a dál to neřeš. Musí to vyřešit oni.

Nemáš právo zasahovat do HW a bejt tebou nezasahuju ani do boisu nebo OS...Mohli by ti říct že sis to udělal sám.
Xkol
Citace
2) V případě, že bude diskuze neaktivní déle, než 5 dní, bude moderátorem fóra nebo IT poradcem uzamčena. Pokud si po zamknutí topicu přejete v diskuzi pokračovat, kontaktujte moderátory, nebo IT poradce.

Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů